Jonasz_Real Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Czy ktos może mi pomóc...chcę zduplikowac, gotową zrigowaną postac. Export i import nic nie pomaga. Jakies pomysły?
Reanimator Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 A co tam masz ciekawego? Same kosci i mesh, czy dodatkowe kontrolery i inne cuda?
Jonasz_Real Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Napisano 25 Czerwiec 2007 Robie sobie scenkę, aniołku :), było by idiotyzmem robiąc od nowa postac, tylko dla podglądu. Akurat ta postac ma kości i mesha. Gotowa do ustawiania pozy. Ale jak z importuję, to tylko kosci są. A po co mi one. :( Ps. A tak z ciekawostki zapytam, dałoby się wyexportowac wszystko wraz kontrolerami.
asblaze Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 hej... czegoś nie kminie.. jeszcze nie spotkałem sytuacji w której maya nie importuje wszystkiego co ma we wskazanej scenie. A jak exportujesz coś z konstreinem to obiekt do którego jest konstrein przyczepiony też będzie exportowany. 1
Jonasz_Real Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 Działa mistrzu, dzięki :) :) :)
Rekomendowane odpowiedzi