snooo Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 [ATTACH]46884[/ATTACH] Praca wykonana i werenderowana w Cinema 4D 9 z wykorzystaniem Photoshopa. Zajęło mi trochę czasu zanim zaczęło to wyglądać tak jak zakładałem . Mam nadzieję że wam się podoba. Komentarze mile widziane.
Yaro16 Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Jakieś brudy sa przy suficie,trochę mało detali ,pomieszczenie troszkę za nudne I jeszcze podłoga za bardzo odbija. pozdr0.
Nerwer Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Nawet fajne ale to światło na końcu "tunelu" chyba trochę za mocne, a przede wszystkim jest pusto (jak już coś jest to podwójne:P) Za to podłoga bardzo mi się podoba ;] p.s. Czemu za oknem widać niebo i jakąś zieleń a za drzwiami po prawej tylko niebo?
Gość BigBen Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Przepaliło ci na końcu pokoju. Panele bardzo fajne, ale nie do takiego pokoju, wygladają raczej jak w jakiejś piwnicy. Oczywiście jakiś kolorek dasz na ściany. Pozdrawiam
Fargate Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Podłoga wygląda jak byś położył na nią taflę szkła. Ten syf na ścianach mało estetycznie wygląda i światło na końcu jest przepalone. Poprawiaj :) Zajrzyj do wątku LWF, może ci to pomoże. Poza tym podoba mi sie klimat jaki chcesz uzyskać. edit: No i teksturka podłogi się zbyt perfidnie powtarza.
BarlogPL Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Jak na Cineme 4D to i tak nie źle :) wiem, bo "męczyłem" się w tym sofcie ponad rok ;/ C4D trzeba b. dobrze znać jeśli praca ma być zadowalająca. No i tyle mam do powiedzenia :)
carlosss Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 widzę wybuch bomby atomowej ;] a poza tym nieźle
tadzio Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 przepalone, za duzy color bleeding, material desek za duuuuuzo odbija/za bardzo polyskliwy. pozdr
!Ewert Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 przepalenie duże, za duże, i jakieś brudy masz na rogach:)]
Gość ant-3d Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 To co poprzednicy czyli: przepalenia, brudy na scianach i w rogach, podloga nie naturalnie odbija wszystko, powtarzalanosc tekstury na podlodze duza. Mimo ze zajelo Ci to troche czasu, jak sam napisales, to sie nie zrazaj naszymi uwagami. Sproboj poprawic to co koledzy powiedzieli i bedzie o wiele lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi