Lis Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 Bardzo ładne. Wręcz świetne Podoba mi się ten szykowny szum. dobór odcieni. Rozumiem że to rozmiar 1:1
Knysha Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 Dosyc ciekawie, chociaz ozywilbym troche menu. Btw. Zapoznaj sie z regulaminem dotyczacym nazewnictwa - zle nazwales watek.
pit17 Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Zdecydowanie zmien czcionke tekstu, strasznie sie ona zlewa i staje sie nieczytelna, zmienilbym tez kolor tego zoltego, jakos tak razi A ogolnie to fajnie wyglada:)
Pawelkos Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Jak dla mnie super, zgrabnie, schludnie, elegancko, jedynie tez bym zmienil czcionke tekstu. pit17 gdzie ty tam widzisz zolty ?? ;> I pytanko jeszcze, znacie jakies stronki skad mozna pobrac wlasnie takie fajne patterny na tlo jak u ciebie. Dzieki
Iberian Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 daje rade .. logo prosi sie o skrocenie ale to kwestia gustu literki na buttonach wypadaloby wysrodkowac ;D
Ardeni Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Jak dla mnie Menu troszke za słabo widoczne, na starcie biją po oczach kolorowe linie, zielonkawy kolor. Ale ogólnie jest fajnie, widać mode na "web2.0".
Gość Thyrrun Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 hmm... nie wiem czemu ale te zielone paski mnie odtrącają, to chyba przez tę texturkę ... Ta kompozycja jest troszeczkę uboga, aż prosi się o jakąś animację. i jak wyżej.... czcionka a na przyszłość do takich kompozycji dobieraj żywsze (nasycone) kolory, ładniej i estetyczniej to wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi