Napisano 27 Czerwiec 200717 l Bardzo ładne. Wręcz świetne Podoba mi się ten szykowny szum. dobór odcieni. Rozumiem że to rozmiar 1:1
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Dosyc ciekawie, chociaz ozywilbym troche menu. Btw. Zapoznaj sie z regulaminem dotyczacym nazewnictwa - zle nazwales watek.
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Zdecydowanie zmien czcionke tekstu, strasznie sie ona zlewa i staje sie nieczytelna, zmienilbym tez kolor tego zoltego, jakos tak razi A ogolnie to fajnie wyglada:)
Napisano 5 Lipiec 200717 l Jak dla mnie super, zgrabnie, schludnie, elegancko, jedynie tez bym zmienil czcionke tekstu. pit17 gdzie ty tam widzisz zolty ?? ;> I pytanko jeszcze, znacie jakies stronki skad mozna pobrac wlasnie takie fajne patterny na tlo jak u ciebie. Dzieki
Napisano 28 Lipiec 200717 l daje rade .. logo prosi sie o skrocenie ale to kwestia gustu literki na buttonach wypadaloby wysrodkowac ;D
Napisano 2 Sierpień 200717 l Jak dla mnie Menu troszke za słabo widoczne, na starcie biją po oczach kolorowe linie, zielonkawy kolor. Ale ogólnie jest fajnie, widać mode na "web2.0".
Napisano 12 Sierpień 200717 l hmm... nie wiem czemu ale te zielone paski mnie odtrącają, to chyba przez tę texturkę ... Ta kompozycja jest troszeczkę uboga, aż prosi się o jakąś animację. i jak wyżej.... czcionka a na przyszłość do takich kompozycji dobieraj żywsze (nasycone) kolory, ładniej i estetyczniej to wygląda.