egon14 Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam, Po długiej przerwie wróciłem do 3d, I po raz któryś tam znów zabrałem się za malucha :P :P Ale teraz efekty są o wiele wiele lepsze :) Oceńcie sami :) Siatkę dodam potem :) :)
Ciechu Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 No fajny malacz. w czym to renderowane ?? w vrayu ?? . Tylko jedna rzecz mi tu nie pasuje - migacze mają dziwną teksturę. W zasadzie to ciężko powiedzieć co to jest. Ale ogólnie spox.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Tuning full opcja widze - fele z cieniasa, pasek na szybie, "lotka", przyciety zwoj z tylu i sklepany resor przod, wydech Michael... i "plaska" klapa ;P A hamulce seryjne czyli SPOWALNIACZE ;) A tak na powaznie to ladnie to wyglada choc model Ani ma wiecej POLOTU :D hehehe Pokaz siatexa.
egon14 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 Ciechu - no to jest Vray :) a migacze troszke sie popsuła texturka ale już jest okej :) Ania - no jak narazie wstępne ;) ..:: 3D XTREME ::.. - specjalnie dla Ciebie siateczka :)
Rekomendowane odpowiedzi