heaven Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 witam.. chcialbym zaczac temat lazienki ktora robie. tak mnie jakos natchnelo. nie bedzie to jakas rewelacyjna praca, nie wiem czy lepsza od poprzenidniej ale temat zaloze. przy robieniu lazienki bede korzystal ze strony ikea.com . ponizej screeny co udalo mi sie narazie stworzyc:
lukos86 Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Witam. Przede wszystkim poświeć więcej czasu na modelowanie. Zmień proporcje. Uchwyty szafki zdecydowanie z duże. Apropo widzę że podłapałeś mój pomysł ze schodkami do wanny :D Keep working !!! Pozdrawiam
Yaro16 Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 pomesh'uj niektóre sprzęty i będzie lepiej, pozdr0.
BarlogPL Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 No haven widzę szampony i balsamy :D hehe pracka na razie w toku więc poczekam z ocenianiem :]
heaven Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 ano podlapalem :P bardzo fajnie to wyglada :) a co do modelowania to dopiero sie ucze ale staram sie :P dorzucam WC i poprawione uchwyty.. mam nadzieje ze juz sie bardziej podobaja :)
heaven Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 wygładzilem puleczke pod lustrem i dodalem recznik :) potrzebuje pomocy w zrobieniu zawinietego czernika w rulon... jak ktos napisze na PW lub tutaj jak zrobic to bede wdzieczny . no to dalej robie.
nextgen Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Uchwyty troche lepsze i ręcznik fajnie wyszedł, ale ogólnie jeszcze troche pracy Cie czeka z modelowaniem. Zobaczymy, co bedzie potem.
heaven Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 wiadomo ze czeka duzo pracy :) dopiero zaczynam przygode z grafika 3d a dokladniej w maxie bo w blenderze chwile siedzialem :) dzieki ze reczniczek sie podoba :) to moj pierwszy recznik :)
Rekomendowane odpowiedzi