Napisano 29 Czerwiec 200717 l witam.. chcialbym zaczac temat lazienki ktora robie. tak mnie jakos natchnelo. nie bedzie to jakas rewelacyjna praca, nie wiem czy lepsza od poprzenidniej ale temat zaloze. przy robieniu lazienki bede korzystal ze strony ikea.com . ponizej screeny co udalo mi sie narazie stworzyc:
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Witam. Przede wszystkim poświeć więcej czasu na modelowanie. Zmień proporcje. Uchwyty szafki zdecydowanie z duże. Apropo widzę że podłapałeś mój pomysł ze schodkami do wanny :D Keep working !!! Pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200717 l No haven widzę szampony i balsamy :D hehe pracka na razie w toku więc poczekam z ocenianiem :]
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor ano podlapalem :P bardzo fajnie to wyglada :) a co do modelowania to dopiero sie ucze ale staram sie :P dorzucam WC i poprawione uchwyty.. mam nadzieje ze juz sie bardziej podobaja :)
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor wygładzilem puleczke pod lustrem i dodalem recznik :) potrzebuje pomocy w zrobieniu zawinietego czernika w rulon... jak ktos napisze na PW lub tutaj jak zrobic to bede wdzieczny . no to dalej robie.
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Uchwyty troche lepsze i ręcznik fajnie wyszedł, ale ogólnie jeszcze troche pracy Cie czeka z modelowaniem. Zobaczymy, co bedzie potem.
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor wiadomo ze czeka duzo pracy :) dopiero zaczynam przygode z grafika 3d a dokladniej w maxie bo w blenderze chwile siedzialem :) dzieki ze reczniczek sie podoba :) to moj pierwszy recznik :)