Napisano 29 Czerwiec 200717 l I stało się...mój pierwszy poważny speedik ujrzy światło dzienne(choć przed tem było wieele prób),ale opłacało się bo wkońcu wypociło się coś takiego. więc mówcie karćcie,chwalcie,co tam chcecie,ciągnijcie mnie po prostu w dobrą stronę,bo(Eureka!),chyba łapię o co chodzi:D:D:D a ja tym czasem dziargam dalej... uuff...ciężko,i ofkors oko najlepij idzie...: ...ale jak włosy zmienić w włosy,to już pojęcia ni mam,zrobić zrobię,ale jak się metody dowiem,no i kuuupe dziargania będzie...ech..a już by się chciało...tak...być po wszystkim i efekt widzieć...
Napisano 30 Czerwiec 200717 l unikaj miękkich brushy, poza tym coś chyba nie tak z kształtem głowy, włosom brakuje reflexów, trduno poznać w tym włosy w ogóle ;pp
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Autor Silesti: dzięki,będę się starać,a te włosy...chmm...jakoś wyszły mi we wcześniejszej pracy,ale tutaj to skomplikowana bryła,każdy włos,praktycznie idzie w inną sroną,a trza jeszcze zachować przy tym charmonię układających się w kształt,kosmyków...-więc może to nie być łatwe;) long hours later... no dobra coś się wypociło(ta rada z refleksami-bomba!,pędzlem kaligraficznym i miękkim rozjaśnianiem,wyklarowały mi się chery,a dalej to juz oczywiste było gzie dawać ściemnianie i tony:D) wyszło takie,ale czy kolor zostawię,to nie wiem:
Napisano 3 Lipiec 200717 l ogień we włosach :), podoba mi się pomysł, ździeblo za miękko . . . Pozdr.
Napisano 10 Lipiec 200717 l Autor we włosach i nie tylko;P uuff...kupa roboty była,roboty,nauki,dziargania...ale coś mi jeszcze nie pasuje...może kształt głowy(?)... zapraszam do komentarzy,nie wiem(bo już nie widzę)czy proporcje są ok.,mam pewien pomysł(podsunięty przez Miriama,niechcący;P)na tą prackę, ale jak coś to dawajcie znać,wiem,że zaglądacie,więc piszcie;)