Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

I stało się...mój pierwszy poważny speedik ujrzy światło dzienne(choć przed tem było wieele prób),ale opłacało się bo wkońcu wypociło się coś takiego. więc mówcie karćcie,chwalcie,co tam chcecie,ciągnijcie mnie po prostu w dobrą stronę,bo(Eureka!),chyba łapię o co chodzi:D:D:D

jadiggc5.th.jpg

a ja tym czasem dziargam dalej...

uuff...ciężko,i ofkors oko najlepij idzie...:

jadigzafu2.th.jpg

...ale jak włosy zmienić w włosy,to już pojęcia ni mam,zrobić zrobię,ale jak się metody dowiem,no i kuuupe dziargania będzie...ech..a już by się chciało...tak...być po wszystkim i efekt widzieć...

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 997
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

unikaj miękkich brushy, poza tym coś chyba nie tak z kształtem głowy, włosom brakuje reflexów, trduno poznać w tym włosy w ogóle ;pp

Napisano
  • Autor

Silesti: dzięki,będę się starać,a te włosy...chmm...jakoś wyszły mi we wcześniejszej pracy,ale tutaj to skomplikowana bryła,każdy włos,praktycznie idzie w inną sroną,a trza jeszcze zachować przy tym charmonię układających się w kształt,kosmyków...-więc może to nie być łatwe;)

long hours later...

no dobra coś się wypociło(ta rada z refleksami-bomba!,pędzlem kaligraficznym i miękkim rozjaśnianiem,wyklarowały mi się chery,a dalej to juz oczywiste było gzie dawać ściemnianie i tony:D)

wyszło takie,ale czy kolor zostawię,to nie wiem:

jadigza2rozmiaryv0.th.jpg

Napisano

ogień we włosach :), podoba mi się pomysł, ździeblo za miękko . . .

Pozdr.

Napisano
  • Autor

we włosach i nie tylko;P

uuff...kupa roboty była,roboty,nauki,dziargania...ale coś mi jeszcze nie pasuje...może kształt głowy(?)...

zapraszam do komentarzy,nie wiem(bo już nie widzę)czy proporcje są ok.,mam pewien pomysł(podsunięty przez Miriama,niechcący;P)na tą prackę, ale jak coś to dawajcie znać,wiem,że zaglądacie,więc piszcie;)

jadigza3222rozmiarto2.jpg