nielot007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 Witam!! mam problem otorz nie wiem czemu ale nie dzial u mnie w maxie ppm mianowicie jak klikam w maxie ppm to nic sie nie dzieje dopiero jak wcisne ctrl (i trzymam) i nacisne ppm to dziala(wyskakuje menu) ale bez ctrl'a nie dziala jest to baaaaaaardzo wkurzajace, wczoraj jeszcze wszystko dzialalo normalnie :) wiecie co zrobic aby bylo normalnie ? z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 moze wczytaj defaltowy kejbord setting ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2007 nic nie dalo, przeszukale mwszystko co bylo mozliwe i nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Moze to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 nie nic nie dalo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 moze zreinstaluj maksa? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 To bedzie najszybsze rozwiazanie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 hehe tego sie obawialem :D to jest najgorsze rozwiazanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Jeden dzień posiedzisz i już będziesz przyzwyczajony do ctrl :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 Jeden dzień posiedzisz i już będziesz przyzwyczajony do ctrl :p heheh juz sie powolutku przyzywaczajam :D:D ale chyba jednak zainstaluje od nowa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 postaw coś na tym Ctrl, albo go przyklej taśmą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 hehe nie wiem jak co gdzie kiedy ale teraz dziala ppm :D poszperalem troche w "Quads" i zaczelmo dzialac hura nie musze reinstalowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi