carlosss Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Walnąłem wreszcie kuchnię, bo od tej restauracji to białej bolączki dostaję. ;) Już nie lubię vray suna :D no, a to taki odstresowywacz był. Robota 9 godz, render 2,5 godz. Mam nadzieję że się podoba ;] Później wrzucę jeszcze jeden czy dwa rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Pusto, czysto, ale ładnie;] listewek mi brakuje tylko;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 minusy: - wentylacja (okap czy wyciąg to podstawa) - za niskie blaty robocze pod ścianą - lampy wiszące tuz koło szafek? - plamy GI widoczne koło szafek przy podłodze - kadr!! w życiu nie widziałem tak pokrzywionej prezentacji - tutaj to straszna porażka plusy: fajny klimat i ciekawe dobranie mebli :) wzór na ścianie to tapeta? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 wrzucam refkę żeby nie było że czegoś brak ;) http://img524.imageshack.us/my.php?image=kuchnia1wy2.jpg tweety 1 tak jak widać na refce, czyli nie widać ;] 2 co do blatów i lampy to masz rację, poprawię to :] 3 plamy na podłodze efekt zamierzony to taki rodzaj wylewki czy czegoś, patrz na czarne krzesełka obok nóg masz zniekształcony cień 4 kadr beznadziejny ? :| a co w nim beznadziejnego? tapeta czy nie, nie wiem :P grunt żeby ładnie wyglądało :P no właśnie, wiedziałem, że czegoś zapomniałem, listewki :P EDIT: teraz się kapnąłem, tweety blat roboczy to tylko jest ten po prawej te po lewej to pomocnicze więc jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 masz symetryczne meble - prostą kuchnię a bawisz się w perspektywy. to psuje ascetyzm tej kuchni. poza tym od góry wystaje ci kawąłek sufitu który imo jest zupełnie niepotrzebny w tej sytuacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 szumno na blacie i w zlewie (uroki vraya ktory rzuca mniej sampli w ciemniejsze miejsca), nie rozumiem konstrukcji pomieszczenia po prawo za szyba (co to tam jest, biale i puste?-taras, balkon?), podloga moglaby bycc ciekawsza, tak jak Ptasior mowi kadr nie teges, poza tym pustawo i nudnawo... ale ogolnie nie jest zle, choc nie rzuca na kolana:) ps- vray sun rulez:P pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Ja bym jeszcze zwiększył intensywność światła wpadającego do pomieszczenia z lewej strony. No i wymienił podłogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Kolor ściany (tapety ?) zbyt jaskrawy wolę w oryginale. Zdjęcie refki zbyt małe ale te dwie wiszące lampy u ciebie to najprawdopodobnie brakujący pochłaniacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 tadzio to jest pomieszczenie typu roślina ;) (refka) ja mogłem na tym zdjęciu zauważyć dwie lampy szkoda że Ty jurek nie ;] trochę wyobraźni , bo prawdopodobnie pochłaniacz znajduje się na suficie zaraz za częścią sufitu która jest niżej :F sufit jest taki : ------------------- /\ |_____| | | pochłaniacz :F to dla tych którzy dalej nie mogą skumać gdzie on się znajduje :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nadal twierdzę że jest to pochłaniacz w formie lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 no to mnie zaskoczyłeś, chyba masz rację, ale ja się też nie pomyliłem :P bo to też świeci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonM Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Generalnie fajne, jeśli by to dopracować. Mam prośbę, możesz wrzucić mi na maila materiał tapety jeśli to nie problem? Przydałoby mi się coś takiego:) Pozdro Szymon ( tristeza(at)poczta.fm ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 fajnie tylko nie podoba mi sie materiał podłogi,nie dość ze niema textury to jeszcze widać sampling GI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi