mattius32 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Szukałem w FAQ i nie znalazłem. Robię samochód i doszedłem do świateł. Na tutorialu gość robi tak, że znika samochód i pracuje nad samymi światłami. Jak tą czynność wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 alt+q --> isolate object Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattius32 Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 no jasne:) thanks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 albo hide selected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattius32 Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 ok, dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 pewnie jestes w oknie modyfikacji na poligonach, przejdz na normalny panel create i zaznaczysz wszystko co chesz, a potem alt+q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattius32 Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 vond tak zagadza sie doszedlem sekundke przez twoim postem ale dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi