Skocz do zawartości

minibitwa 2D IV: Alchemik by maciekg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

----------FINAŁ-------

2005817976750908890_rs.jpg

----------------------------

heh..dzis zauwazylem ze przdluzony termin jest..to stwierdzilem ze moze zastartuje..:) pierwszy taki szkic..

2003345235000072586_rs.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Siema. Proponuję troszkę przekręcić kufel. z tak ustawionego to chyba niemożliwe aby taki strumień sie lał, chyba że to magia ;)

Napisano

no fakt przekrece..:) dzieki sam bym pewenie za szybko nie zauwazyl tego jesli wogole..

myslalem o czyms mniej przyziemnym niz piwo..ale w sumie czemu nie :] ? tylko w takim razie chyba na guinnessa przerobie :D

Napisano

Ortheza soczek raczej ;) piwo jest nie polityczne ostatnio :],

Maciek GIT'arka, ;]. może jakieś atrybuty alchemika byś gdzieś po kątach dodał ;), kadź do destylacji (soczku) czy coś . . .

Pozdr.

Napisano

dzieki za rade miriam...

troche udalo mi sie dzis to podrzezbic...ale cos tu mi nie gra caly czas...generalnie prosze o wszelkie wskoazowki :)

2000920428911789698_rs.jpg

Napisano

hmm no ja myslalem bardziej o pokazaniu jakiegos obszenriejszego wnetrza...typu okna/sklepienia itp..bo sie troche plasko robi..ale pomaluje i zobacze :)

Napisano

eh.. co mnie razi to ten magiczny srodek ktory przelewa dziwczyna...żle to wyglada .. a mianowicie jakby wody było wiecej niz naczynie w stanie jest pomiescic ... bardzo plastikowo .. niczym waz ktory z kas tam wypełza :P:D

pOzdrawiam

ino klimat oK

Napisano

może nie pasuje to że ona przelewa tą substancje do jakiejś bardziej amfory. do alchemika bardziej pasuje kociołek. Strumień płynu jest za gruby.

wcześniej fryzuka i ubranie dawały jej wygląd adeptki magii, teraz wygląda jak kelnerka. Taka czarodziejka powinna być raczej atrakcyjna i uwodzicielska jak na obrazku w poście o godz 00:00 wczoraj. moim zdaniem tamten najlepiej wyszedł(nie wliczając otoczenia które właśnie pokazujesz).

Napisano

dzieki za rady..niestety wiekszosci nie zdazylem juz uwzglednic..

ujednlocilem troche kolorystyke pracy..zmniejszylem strumien..poprawki drobne tu i owdzie i tyle..wiecej upow nie bedzie bo wyjezdzam (chyba ze mi sie wakacje przesuna :) )..ja prawde mowiac wole dziewczyne taka jaka jest teraz niz we wczesniejszych postach..a starego dziada nie chcialem rysowac jednak :)

2005817976750908890_rs.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności