maciekG Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 ----------FINAŁ------- ---------------------------- heh..dzis zauwazylem ze przdluzony termin jest..to stwierdzilem ze moze zastartuje..:) pierwszy taki szkic..
Thanes Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Siema. Proponuję troszkę przekręcić kufel. z tak ustawionego to chyba niemożliwe aby taki strumień sie lał, chyba że to magia ;)
maciekG Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 no fakt przekrece..:) dzieki sam bym pewenie za szybko nie zauwazyl tego jesli wogole.. myslalem o czyms mniej przyziemnym niz piwo..ale w sumie czemu nie :] ? tylko w takim razie chyba na guinnessa przerobie :D
miriam Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Ortheza soczek raczej ;) piwo jest nie polityczne ostatnio :], Maciek GIT'arka, ;]. może jakieś atrybuty alchemika byś gdzieś po kątach dodał ;), kadź do destylacji (soczku) czy coś . . . Pozdr.
maciekG Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 dzieki za rade miriam... troche udalo mi sie dzis to podrzezbic...ale cos tu mi nie gra caly czas...generalnie prosze o wszelkie wskoazowki :)
ortheza Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 daj w tle jakies regaly ze szklem i ksiegami :)
maciekG Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 hmm no ja myslalem bardziej o pokazaniu jakiegos obszenriejszego wnetrza...typu okna/sklepienia itp..bo sie troche plasko robi..ale pomaluje i zobacze :)
maciekG Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 hmm ja bym to widzial jakos tak..tylko ciagle nie moge zlapac klimatu..chyba postac trzeba bedzie od nowa narysowac zupelnie :)
maciekG Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 mały UP...mama nadzieje ze w dobra strone to idzie
JakóbM Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 eh.. co mnie razi to ten magiczny srodek ktory przelewa dziwczyna...żle to wyglada .. a mianowicie jakby wody było wiecej niz naczynie w stanie jest pomiescic ... bardzo plastikowo .. niczym waz ktory z kas tam wypełza :P:D pOzdrawiam ino klimat oK
Cruzh3r Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 może nie pasuje to że ona przelewa tą substancje do jakiejś bardziej amfory. do alchemika bardziej pasuje kociołek. Strumień płynu jest za gruby. wcześniej fryzuka i ubranie dawały jej wygląd adeptki magii, teraz wygląda jak kelnerka. Taka czarodziejka powinna być raczej atrakcyjna i uwodzicielska jak na obrazku w poście o godz 00:00 wczoraj. moim zdaniem tamten najlepiej wyszedł(nie wliczając otoczenia które właśnie pokazujesz).
yookeer Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Ja tylko dodam, zmien ten kolor pary bo biala wyglada bardzo zle :P dziekuje :)
nicponim Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 dla mnie alchemik to brodaty stary chlop, a nie panno podobny chlop.Nie pasuje mi jeszcze strumien plynnego "zlota"(?) -za gruby chyba. A pozatym fajnie;]
maciekG Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 dzieki za rady..niestety wiekszosci nie zdazylem juz uwzglednic.. ujednlocilem troche kolorystyke pracy..zmniejszylem strumien..poprawki drobne tu i owdzie i tyle..wiecej upow nie bedzie bo wyjezdzam (chyba ze mi sie wakacje przesuna :) )..ja prawde mowiac wole dziewczyne taka jaka jest teraz niz we wczesniejszych postach..a starego dziada nie chcialem rysowac jednak :)
miriam Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Gratki i powodzenia na wakacjach ;). szybki finish. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi