Napisano 4 Lipiec 200717 l Witam. Dłubie sobie teraz przy kuchni. Projekt nie jest mój a wykonanie owszem :) Co jakiś czas coś wrzuce nowego. Komentujcie a będe wiedział co z tym robić :) PS: a i te jaśniejsze fugi w dwóch miejscach przy oknie powstały tylko na tym ujęciu, z bliska jest luxus Pozdrawiam
Napisano 4 Lipiec 200717 l no w sumie na razie ok popraw ramę okna, chyba jest nieco za wąska sądząc po proporcjach, okno jest dosyc niskie, parapety są zwykle na 90-95, wys. okna to jakies 150 na scianie pomalowanej na bordowo przydałby się pasek białego pod sufitem (jakies 2-3cm), chyba mało kto maluje tak na styk z krawędzią
Napisano 6 Lipiec 200717 l Bardzo ładnie :) Jedyne co mi nie pasi, to materiał płytek i białych szafek :) Jakoś mi tam reflekta większego brakuje :)
Napisano 8 Lipiec 200717 l Autor a bo jeszcze było bez materiałów na szafkach .. a na podłodze bez odbić, za to teraz troche przesadziłem z odbiciami. Piszcie co i jak :P Pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200717 l na oknie widze brak aa ....na krześle Ci sie tekstura rozjeżdża ..no i ogólnie musisz powalczyć z materiałami :) yol
Napisano 8 Lipiec 200717 l Jakis taki "zamglony" ten render. Ogolnie bardzo ladnie Ci idzie jeszcze tylko zestaw nozy kuchennych, reszta szafek, firaki/zaslonki rozbita szklanka na podlodze i bedzie ok ;) Pozdrawiam!
Napisano 8 Lipiec 200717 l okno i zasłony - aa brakuje krzesło z boku ma coś z teksturą szybka w kuchence - coś poprawić można by było :) więcej detali, ale nad tym pewnie już pracujesz :) materiały trochę poprawić ale ogólnie bardzo fajnie Pozdrawiam!
Napisano 10 Lipiec 200717 l Ogólnie super ale nie pasuja mi te kafelki :) to bardziej łazienkowe niż kuchenne ;) pozdro.
Napisano 10 Lipiec 200717 l Autor Radzisz, Roszondas: nie włączałem wcześniej aa ze względu na skąpstwo. derwisz87: zobacz teraz, może lepiej ;) pozdrawiam;)
Napisano 10 Lipiec 200717 l cześć.mapowanie drena jest nie za dobre...sama tekstura też za bardzo rzuca się w oczy.co to za biały pasek pod sufitem na scianie z oknem?rama okienna wygląda za płasko moim zdaniem... nie czepiam się rendera bo widzę że to na razie próbki...powodzenia w dalszych pracach
Napisano 10 Lipiec 200717 l 1) proporcje okapu troche mi sie nie podobają. robiles z konkretnych wymiarów, czy na oko? 2) boczne ścianki w tej wnęce okiennej chyba powinny byc białe, a nie w kolorze ościeżnicy
Napisano 19 Lipiec 200717 l Autor poprawiłem co mówiliście (mam nadzieje wszystko), nawet fruwający garnek :) Zmieniona tekstura stołu i krzeseł w sumie chyba jest gorsza. Pozdrawiam i czekam :)
Napisano 19 Lipiec 200717 l Dla mnie super :) Ja jedynie bym to widział w chłodniejszych kolorkach i z większym kontrastem :) Np. tak - Ale jeśli wolisz ciepłe kolorki, to się nie czepiam :)
Napisano 21 Lipiec 200717 l Autor Dzięki wszystkim za pomoc :) Zakończyłem zabawe. Tu link do FW Pozdrawiam http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=570732#post570732