Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Dłubie sobie teraz przy kuchni. Projekt nie jest mój a wykonanie owszem :) Co jakiś czas coś wrzuce nowego. Komentujcie a będe wiedział co z tym robić :)

PS: a i te jaśniejsze fugi w dwóch miejscach przy oknie powstały tylko na tym ujęciu, z bliska jest luxus

Pozdrawiam

7ea6e2c9440f0b96.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no w sumie na razie ok

popraw ramę okna, chyba jest nieco za wąska

sądząc po proporcjach, okno jest dosyc niskie, parapety są zwykle na 90-95, wys. okna to jakies 150

na scianie pomalowanej na bordowo przydałby się pasek białego pod sufitem (jakies 2-3cm), chyba mało kto maluje tak na styk z krawędzią

Napisano

Bardzo ładnie :)

Jedyne co mi nie pasi, to materiał płytek i białych szafek :) Jakoś mi tam reflekta większego brakuje :)

Napisano
  • Autor

a bo jeszcze było bez materiałów na szafkach .. a na podłodze bez odbić, za to teraz troche przesadziłem z odbiciami. Piszcie co i jak :P

Pozdrawiam

d4577804fdfb3911.jpg

Napisano

na oknie widze brak aa ....na krześle Ci sie tekstura rozjeżdża ..no i ogólnie musisz powalczyć z materiałami :)

yol

Napisano

Jakis taki "zamglony" ten render. Ogolnie bardzo ladnie Ci idzie jeszcze tylko zestaw nozy kuchennych, reszta szafek, firaki/zaslonki rozbita szklanka na podlodze i bedzie ok ;)

Pozdrawiam!

Napisano

okno i zasłony - aa brakuje

krzesło z boku ma coś z teksturą

szybka w kuchence - coś poprawić można by było :)

więcej detali, ale nad tym pewnie już pracujesz :)

materiały trochę poprawić

ale ogólnie bardzo fajnie

Pozdrawiam!

Napisano

Ogólnie super ale nie pasuja mi te kafelki :) to bardziej łazienkowe niż kuchenne ;) pozdro.

Napisano
  • Autor

Radzisz, Roszondas: nie włączałem wcześniej aa ze względu na skąpstwo.

derwisz87: zobacz teraz, może lepiej ;)

pozdrawiam;)

neokremopoczno16vj1.jpg

Napisano

cześć.mapowanie drena jest nie za dobre...sama tekstura też za bardzo rzuca się w oczy.co to za biały pasek pod sufitem na scianie z oknem?rama okienna wygląda za płasko moim zdaniem... nie czepiam się rendera bo widzę że to na razie próbki...powodzenia w dalszych pracach

Napisano

1) proporcje okapu troche mi sie nie podobają. robiles z konkretnych wymiarów, czy na oko?

2) boczne ścianki w tej wnęce okiennej chyba powinny byc białe, a nie w kolorze ościeżnicy

Napisano
  • Autor

poprawiłem co mówiliście (mam nadzieje wszystko), nawet fruwający garnek :) Zmieniona tekstura stołu i krzeseł w sumie chyba jest gorsza.

Pozdrawiam i czekam :)

f5cc0aa6f9f5d86f.jpg

Napisano

Dla mnie super :)

Ja jedynie bym to widział w chłodniejszych kolorkach i z większym kontrastem :)

Np. tak -

cad2b62609375c23m.jpg

Ale jeśli wolisz ciepłe kolorki, to się nie czepiam :)