tpiatek Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam. Dłubie sobie teraz przy kuchni. Projekt nie jest mój a wykonanie owszem :) Co jakiś czas coś wrzuce nowego. Komentujcie a będe wiedział co z tym robić :) PS: a i te jaśniejsze fugi w dwóch miejscach przy oknie powstały tylko na tym ujęciu, z bliska jest luxus Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 no w sumie na razie ok popraw ramę okna, chyba jest nieco za wąska sądząc po proporcjach, okno jest dosyc niskie, parapety są zwykle na 90-95, wys. okna to jakies 150 na scianie pomalowanej na bordowo przydałby się pasek białego pod sufitem (jakies 2-3cm), chyba mało kto maluje tak na styk z krawędzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 obra, troche poprawiłem okno plus kilka rzeczy nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Bardzo ładnie :) Jedyne co mi nie pasi, to materiał płytek i białych szafek :) Jakoś mi tam reflekta większego brakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 a bo jeszcze było bez materiałów na szafkach .. a na podłodze bez odbić, za to teraz troche przesadziłem z odbiciami. Piszcie co i jak :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 na oknie widze brak aa ....na krześle Ci sie tekstura rozjeżdża ..no i ogólnie musisz powalczyć z materiałami :) yol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Jakis taki "zamglony" ten render. Ogolnie bardzo ladnie Ci idzie jeszcze tylko zestaw nozy kuchennych, reszta szafek, firaki/zaslonki rozbita szklanka na podlodze i bedzie ok ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 okno i zasłony - aa brakuje krzesło z boku ma coś z teksturą szybka w kuchence - coś poprawić można by było :) więcej detali, ale nad tym pewnie już pracujesz :) materiały trochę poprawić ale ogólnie bardzo fajnie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz87 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Ogólnie super ale nie pasuja mi te kafelki :) to bardziej łazienkowe niż kuchenne ;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Radzisz, Roszondas: nie włączałem wcześniej aa ze względu na skąpstwo. derwisz87: zobacz teraz, może lepiej ;) pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 cześć.mapowanie drena jest nie za dobre...sama tekstura też za bardzo rzuca się w oczy.co to za biały pasek pod sufitem na scianie z oknem?rama okienna wygląda za płasko moim zdaniem... nie czepiam się rendera bo widzę że to na razie próbki...powodzenia w dalszych pracach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 1) proporcje okapu troche mi sie nie podobają. robiles z konkretnych wymiarów, czy na oko? 2) boczne ścianki w tej wnęce okiennej chyba powinny byc białe, a nie w kolorze ościeżnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 hmmm chyba garnek lewituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 poprawiłem co mówiliście (mam nadzieje wszystko), nawet fruwający garnek :) Zmieniona tekstura stołu i krzeseł w sumie chyba jest gorsza. Pozdrawiam i czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Dla mnie super :) Ja jedynie bym to widział w chłodniejszych kolorkach i z większym kontrastem :) Np. tak - Ale jeśli wolisz ciepłe kolorki, to się nie czepiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 Dzięki wszystkim za pomoc :) Zakończyłem zabawe. Tu link do FW Pozdrawiam http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=570732#post570732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi