jurekk Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Po długich bólach urodziłeee..m (UFF). 3dMax, VRay, PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Aleś ponabijał te płatki na badyle. Masakra :D Ciepła atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Na krzesłach przydałoby się clamp output. trochę odmgliłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Lis -> a to dlatego że do dziś nie miałem czasu skończyć oglądać twojego tutka Bonsai ( zresztą bardzo fajny tutorial więcej takich a nauczę się robić roślinki ). Master -> próbowałem w ten deseń ale szafki robią się białe a mają być jak na wizce kremowe, ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Wszystko piknie, ale jak dla mnie kolorki nie bałdzo (zbyt mocne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 super podoba mi sie wszystko.Wydaje mi sie tylko, że kafelki nie odbijaja:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 po co 2 piekarniki:D? postprodukcja kiełbasy mi sie bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 ladne swiatlo, kolorystyka (kremowe mdle szafki) mi nie podchodzi. Yaro nie kazde kafelki musza odbijac... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 Tomuś -> to u góry to mikrofalówka Teka (wys. 45,5cm), piekarnik też Teka (wys. 60,0cm). Yaro -> kafelki mają nie odbijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi