Scatmax Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Pies:o;).Kupilem sobie skaner i jakos coraz mniej maluje a wiecej wkoncu w maxie robie z jednej strony dobrze z drugiej zle... Photoshop.Zainstalowalem sobie 7 ostatni i fajnie nawet chodzi. Olowek na A5 zeskanowany. Olowek z brudnopisu szkolnego.Taki projekcik.
dr Ug Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 IMHO nie powinienes \"szejderowac\" swoich \"siatek\" ;)
Scatmax Napisano 29 Listopad 2003 Autor Napisano 29 Listopad 2003 Jezeli nie bede to nigdy nie bedzie lepiej.Najpierw musi byc gorzej zeby potem bylo lepiej:).
Scatmax Napisano 29 Listopad 2003 Autor Napisano 29 Listopad 2003 Ok mam watpliwosci czego dotyczyla twoja wypowiedz:).Teraz mi sie wydaje ze tego perfidnego pseudo cieniowania na tym wiekszym szkicu.Przyznajez ze syfne i umiem lepiej.To tylko takie pogladowe pomoce do malowania.
Scatmax Napisano 29 Listopad 2003 Autor Napisano 29 Listopad 2003 :)Dluzej siedzialem przy tym w brudnopisie niz nad tym z kartki wiec nie dopracowywalem juz takich szczegolow przeznaczenie tych lini bylo takie jak pisalem:)
dr Ug Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Alez, alez... mi sie najbardziej podoba rysunek \"Olowek na A5 zeskanowany\" ;)
Cpt.Obvious Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Who let the scatmax out.. ;) Fajny pies, miluchny taki :)
Ufooox Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 ladne ale mnie czarno-biel nie rusza kolorki yeah to jest to :)
biglebowsky Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Zdecydowanie olowek na A5 zeskanowany, najbardziej przemyslany i swobodny ze wszystkich.
Scatmax Napisano 29 Listopad 2003 Autor Napisano 29 Listopad 2003 Dzieki za komentarze zgadzam sie:).Co do kolorow to w zamierzeniu mial byc kolorowany na kolorowo;) ale ostatecznie kiedu juz nie chcialo mi sie wogole juz go kolorowac \'\'zmusilem sie\'\':) zeby zrobic chociaz b/w zeby sie nie zmarnowal ten szki n A5 bo mi nawet fajnie wyszedl imho.Moze jeszcze kiedys dam mu jakies kolorki ciekawe i wogole wiecej szczegolow bo troche pogubilem.
Rekomendowane odpowiedzi