mate_karate Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 witam, mam taki problem, mam scene i mialem na niej swiatlo (vray_light). Jednak mi przeszkadzalo w viewportach wiec w object properties zaznaczylem Interactivity->Hide. Chcialbym zmienic teraz jego wartosci ale nie wiem jak go teraz zaznaczyc czy wejsc w jego wlasciwosci bo go nie ma hehe. W select by name tez go nie ma wiec nie wiem... dzieki za pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 W zakładce Display zaznacz Show Hidden lub coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 jakie interactivity? a prawy przycisk w vieporcie i 'unhide all' lub 'unhide by name'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate_karate Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 jakie interactivity? a prawy przycisk w vieporcie i 'unhide all' lub 'unhide by name'? faktkycznie... nie wpadlem na to, dzieki za rady i proponuje zamknac watek, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi