Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no to teraz pytanie - kto grał w najlepszą strategię pod słońcem (zaraz zwalą się fani starcraftów i CeCów :P) - Original War? haha pewnie niewiele osób :) otóż postanowiłem zrobić ruską BOMBE ALASKITOWĄ whoooha

tu koncepcik (wersja z rakietą dużą na bialym tle :) )

alaskitowamx7.jpg

swoją drogą bardzo polecam pograć w Original Wara, najbardziej nieliniowa i originalna strategia w jaką grałem :) jedyna gra w której czlowiek tak emocjonalnie przywiązuje się do NPCów :)

*przydała by się wódka*

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hejka!

chyba w to grałem - tam były takie postacie, które mogły zdobywać doświadczenie i same stanowiły później załogi modyfikowalnych pojazdów? To chyba to - do jakiegoś czasopisma kope lat temu była nawet dołączana...też bym w to chętnie przyciął.. :)

Napisano
  • Autor

zaki79 - tak tak to prawdopodobnie ta gra co myślisz :) była ona w gazetce, ale brak rozgłosu sprawił że mało osób usłyszało o tej imho genialnej grze

Napisano
  • Autor

brum brum update - miałem lekki szok bo mnie się w statisticach trisy pomyliły z vertexami, i mając 1000 vertexów musiałem ostro ucinać :D

teraz jednak już cacy a te 2 trisy co za duzo to teren który jest 'hidden'

koła metodą mafiową

brumbrumov7.jpg

Napisano

W prawym dolnym rogu daj po prostu dwa boksy a nie bevel, będzie o kilka tri mniej :)

A tak to bardzo ładnie, mi się podoba ;)

Napisano
  • Autor

radzisz - thynx

SoAd - nie ma plaszczyzny przed każdym kolem, tylko 2risowy plane na wszystkie 5 z opacity

roszondas - yyy tzn gdzie? :)

jutro dam wiecej screenow (tyl) bo sie spieszylem i nie zdołałem dać tak jak chciałem