ognisty Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 no to teraz pytanie - kto grał w najlepszą strategię pod słońcem (zaraz zwalą się fani starcraftów i CeCów :P) - Original War? haha pewnie niewiele osób :) otóż postanowiłem zrobić ruską BOMBE ALASKITOWĄ whoooha tu koncepcik (wersja z rakietą dużą na bialym tle :) ) swoją drogą bardzo polecam pograć w Original Wara, najbardziej nieliniowa i originalna strategia w jaką grałem :) jedyna gra w której czlowiek tak emocjonalnie przywiązuje się do NPCów :) *przydała by się wódka*
zaki79 Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 hejka! chyba w to grałem - tam były takie postacie, które mogły zdobywać doświadczenie i same stanowiły później załogi modyfikowalnych pojazdów? To chyba to - do jakiegoś czasopisma kope lat temu była nawet dołączana...też bym w to chętnie przyciął.. :)
ognisty Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 zaki79 - tak tak to prawdopodobnie ta gra co myślisz :) była ona w gazetce, ale brak rozgłosu sprawił że mało osób usłyszało o tej imho genialnej grze
ognisty Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Napisano 11 Lipiec 2007 brum brum update - miałem lekki szok bo mnie się w statisticach trisy pomyliły z vertexami, i mając 1000 vertexów musiałem ostro ucinać :D teraz jednak już cacy a te 2 trisy co za duzo to teren który jest 'hidden' koła metodą mafiową
peterr Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 wygląda ok ,czysto ,powodzenia w dalszej pracy;]
Roszondas Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 W prawym dolnym rogu daj po prostu dwa boksy a nie bevel, będzie o kilka tri mniej :) A tak to bardzo ładnie, mi się podoba ;)
ognisty Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Napisano 11 Lipiec 2007 radzisz - thynx SoAd - nie ma plaszczyzny przed każdym kolem, tylko 2risowy plane na wszystkie 5 z opacity roszondas - yyy tzn gdzie? :) jutro dam wiecej screenow (tyl) bo sie spieszylem i nie zdołałem dać tak jak chciałem
Rekomendowane odpowiedzi