allied Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Witam, chcialbym zaprezentowac wizualizacje zamku w Ciechanowie, robiona na podstawie zdjec. Jest to moj pierwszy exterior, licze wiec na konstruktywne komentarze. Dziekuje i pozdrawiam
NV Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Fajnie wkomponowane w zdjęcie i generalnie mi sie podoba ALE: 1. Tekstura trawy (zbyt widać powtarzanie się jej) i nie jest najlepsza 2. Niektóre roślinki (ten sam problem co w mojej wiz. ;) 3. Kadr... (chodzi o to że minimalnie zamek uciąłeś ) Ale to malutki - :) 4.Ta rzeka mało realistyczna, podobnie niektóre tekstury. A tak to może być, pamiętaj że z każda pracą jest sie coraz lepszym :] Powodzenia i pozdrawiam ;)
Yaro16 Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 troche niedoróbek jest,Widać że textury murów płaskie.i to co wyżej Nvidia napisał;d pozdr0
S1117 Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 Bylem w tym zamku wiele razy, na zywo wyglada troche inaczej (szczegolnie enviroment wymaga wiecej pracy). Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 wyszedł równie monumentalnie co w realu :P sztuczny szum dałeś, powinien być bardziej rozmyty.
allied Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Napisano 20 Lipiec 2007 dzieki za komenty, postaram sie poprawic:)
slon_dominik Napisano 20 Lipiec 2007 Napisano 20 Lipiec 2007 Mury i przypory jakieś za sterylne, przydałoby się pare luźniejszych cegieł i jakiś brudek na styku podmurówka-ziemia. Podoba mi się lekko przepalony dziedziniec, chociaż to efekt bardziej z człowieka perspektywy niż z ptaka :)
Rekomendowane odpowiedzi