Toudajew Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Witam!! Prosze o ocene pokoju ktory zrobilem w wakacje wprawdzie on jest nie dokonczony ale to nic nie szkodzi
dr Ug Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Wielu przez ten etap przechodzilo, jedni konczyli, drudzy nie. W Twojej scenie nie ma co oceniac. Kilka boxow i nic wiecej. Na tym forum ludzie robia cuda wianki i nikogo ona chyba nie rusza;)
Cezar Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Hmmm no ale nawet z takiej sceny jak zrobisz jaka gre swiatel, dodasz ciekawe texturki jakies obrazy na scianach troche zycia w to wepchniesz to scena powinna fajnie wygladac bo narazie jak juz to napisal DruG to to pare boxow :D Daj jakis dywan ksiakzki jakies duperelki :D
Toudajew Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Napisano 1 Grudzień 2003 Wlasciwie to ja mam tylko te rendery i nic wiecej. Nie mam pliku do maxa i nie dokoncze tego. Rendery byly caly czas na ftp a musialem dysk formatowac i wszystko przepadlo :(
Bobby_digital Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 hmm to lipa zreszta co to ma za znaczenie czy sa same boxy czy nie wazne zeby fajnie to wygladalo, zrob od poczatku :)
kozioo Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 WSZYSTKO [rotfl] Serio. Scenka może wyjść całkiem fajna, tylko troche popracuj. No to powodzenia:]
Rekomendowane odpowiedzi