shadar_logoth Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 Trochę to do modelingu nie bardzo, ale nie wiem gdzie indziej dać. Mam problem z Particle View... otóż po naciśnięciu '6' nic się nie dzieje, a powinno pokazać się Particle View, skrót klawiszowy jest ustawiony bo sprawdzałem. Dzieje się tak tylko w Max'ie 9, pod 8 wszystko gra. Wie ktoś co jest grane? :)
streaker Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Po prostu zdarza się... Wejdż do graph editors->particle view i nie rób z tego problemu ;)
ttaaddeekk Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 jak masz zaznaczony editable poly to nie dziala, wogole co za problem ^^ nie wiem czy nie lepszy od watku "co jedliscie dzisiaj na obiad" :D
shadar_logoth Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 @góra :P Może dla was to nie problem, ale ja tam wolałem nacisnąć 6 i mieć Particle View, a teraz żeby mi się pokazało musze klikać 'Graph Editors' -> 'Particle View' co jest wolniejsze ;P A tak na poważnie myślałem że może gdzieś jest jakaś opcja która włącza działanie Particle View pod ‘6’…
Rekomendowane odpowiedzi