Solo Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Napiszcie co o tym myślicie .. może jakoś tekstury ulepszyć ? I ogólnie czy się podoba :) Dwa dni nad tą zbrójką siedziałem :) Pozdrawiam, Solo
M4rcus Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 to chyba samurajska (symbol Yamato) ladnie ladnie
Nerwer Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Ładna zbroja ale pasek mi coś nie odpowiada ;]
Ciechu Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 No fajna. Pasek rzeczywiście nie pasuje - jakoś dziwnie leży. Ja bym ją trochę jeszcze zanieczyścił, bo jest jak lusterko. A masz zamiar zrobić cały komplet ?? (hełm, rękawice, buciorki itd.) a może pokusiłbyś się jeszcze na wymodelowanie jakiegoś samuraja co by mógł sobie tą zbroję dumnie nosić ?? :-).
Solo Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Hmm .. musze dopiero poćwiczyć modelowanie postaci .. bo tego jeszcze nie opanowałem ^^ Ale może jak się nauczę to kogoś dorobię. A jeżeli mam przyznać szczerze, że symbol robiłem z głowy .. nigdy go nie widziałem wcześniej :) Ot taki cylinder i wymodelowane jakieś dziady w środku :) Samą zbroję chciałem zrobić na kształt europejskich, ten pasek jest zerżnięty z konceptów Warhammera Online ^^ A co by z nim można zrobić, żeby bardziej pasował ? PS. Przepraszam modów, za nazwę wątku.. po prostu trochę się zapomniałem. To się nie powtórzy :) Pozdrawiam, Solo
Kirian Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Sorki Solo ale ta zbroja jest zdecydowanie nie historyczna;P, wiec moze nazwij oficjalnie 'zbroja fantasy':) chyba ze chcesz rzeczywiscie zrobić model historycznej zbroi to wyslij mi PM ktore wieki(europa) i zapodam Ci referki Pozdrawiam!:)
Solo Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Napisano 24 Lipiec 2007 Postanowiłem zrobić kolejną .. bardziej średniowieczną :) zbroje. Jeszcze nad nią pracuje. Ma trochę mało detali. Ale tak wstępnie powiedzcie co myślicie ^^ Pozdrawiam, Solo
Rekomendowane odpowiedzi