Jump to content

Recommended Posts

Posted

Napiszcie co o tym myślicie .. może jakoś tekstury ulepszyć ?

I ogólnie czy się podoba :)

925577_koniec3.jpg.html925577_koniec3.jpg i925577_koniec3.jpg

Dwa dni nad tą zbrójką siedziałem :)

Pozdrawiam,

Solo925165_koniec3.jpg

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No fajna. Pasek rzeczywiście nie pasuje - jakoś dziwnie leży. Ja bym ją trochę jeszcze zanieczyścił, bo jest jak lusterko. A masz zamiar zrobić cały komplet ?? (hełm, rękawice, buciorki itd.) a może pokusiłbyś się jeszcze na wymodelowanie jakiegoś samuraja co by mógł sobie tą zbroję dumnie nosić ?? :-).

Posted

Hmm .. musze dopiero poćwiczyć modelowanie postaci .. bo tego jeszcze nie opanowałem ^^ Ale może jak się nauczę to kogoś dorobię.

A jeżeli mam przyznać szczerze, że symbol robiłem z głowy .. nigdy go nie widziałem wcześniej :) Ot taki cylinder i wymodelowane jakieś dziady w środku :)

Samą zbroję chciałem zrobić na kształt europejskich, ten pasek jest zerżnięty z konceptów Warhammera Online ^^ A co by z nim można zrobić, żeby bardziej pasował ?

PS. Przepraszam modów, za nazwę wątku.. po prostu trochę się zapomniałem. To się nie powtórzy :)

Pozdrawiam,

Solo

Posted

Sorki Solo ale ta zbroja jest zdecydowanie nie historyczna;P, wiec moze nazwij oficjalnie 'zbroja fantasy':) chyba ze chcesz rzeczywiscie zrobić model historycznej zbroi to wyslij mi PM ktore wieki(europa) i zapodam Ci referki

Pozdrawiam!:)

Posted

Postanowiłem zrobić kolejną .. bardziej średniowieczną :) zbroje.

zbrojadq7.jpg

Jeszcze nad nią pracuje. Ma trochę mało detali. Ale tak wstępnie powiedzcie co myślicie ^^

Pozdrawiam,

Solo