Robert B. Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Witam jak w temacie gdzie mogę utworzyć Playliste filmów dla progamu quicktime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Lepiej zainstalowac iTunes ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 ale ja potrzebuje niestety do QT jak zrobic ta playliste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 jesli potrzebujesz otworzyc filmy zapisane w formacie quicktime'a to chyba najprosciej bedzie zainstalowac np.: gom player, klikajac jeden plik filmowy odtwarza wszystkie kolejne z tego folderu. Dodatkowo jest free :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 w QT chyba nie da sie zrobić listy Chyba, że w QT PRO...ale to już nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 playlista? nie za dużo wymagasz od softu w którym trzeba płacić nawet za full screen? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 hmm no co zapytac sie nie można :P a nuż by sie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi