Napisano 3 Grudzień 200321 l Witam .. troche sie ostatnio nudzilem i ogrzebalem moj modelik cyborga .. co wyszlo zobaczcie sami .. 1.3 mb ze wzgledu na rendery .. moze zrobie cos z tego wiecej ale zobaczymy czy czas na to pozwoli .. tzn na pewno dodam jakies dzwieki 100% i jakies smaczki ale to dopiero jak wroce za miesiac (nareszcie wakacje sobie robie :))) .. pozdro http://www.piotrek.krzem.pl
Napisano 3 Grudzień 200321 l ladny modelik, to byl Swift czy moze render z max\'a nie da sie go jakos odchudzic (mam na mysli swf\'a). chyba przydaloby sie troche bo 1,3 MB (jak u mnie, a jestem w cafe) calkiem nieciekawie sie obraca pozdro
Napisano 3 Grudzień 200321 l Autor dzieki .. render render .. swift takich rzeczy nie zrzuca .. chyba ze najnowszy .. ale pliki sa wtedy kolosalne .. a co do odchudzania .. to jest w sumie zoptymalizowany bardziej sie juz raczej nie da bez znacznej utraty jakosci .. a co do obracania to na jakim kompie tam siedzisz ? .. u mnie plynnie to idzie .. pozdro
Napisano 3 Grudzień 200321 l jakis duron 64mb nie moge sie nawet zaloowac ftp\'em na serw, niezle jaja, spadam stad moze na miescie znajde cos lepszego czyli eksport byl z max\'a przez ilustratora czy kolejne ramki zapisywales jako bitmapki ?? (w ilustratorze chyba nie da sie uzyskac takiego efektu, chyba ze w najnowszym :) ) napisz mi cos w sprawie tej bryly 3d jak mozesz, jak bys sprawil ja bardziej interesujaca (w moim domysle miala sie ona kojarzyc z \'chemical square\') cze
Napisano 3 Grudzień 200321 l Fajna prezentacja modelu. Mógłbyś dodać możliwość powiększenia wybranych elementów (już jako obrazki, nie animacje). No i czekam na obiecane \"smaczki\" :)
Napisano 3 Grudzień 200321 l Autor leander .. no wlasnie bede robil powiekszenia . narazie czas ucieka a wyjazd sie zbliza :) wiec musze pokonczyc rzeczy ktore sa wazniejsze ..i beda to na pewno obrazki .. nie chce go juz bardziej przepakowywac poki co .. theurgicus: jest to sekwencja bitmap, illustratora nie lubie .. jedyne co uzywalem to swift ogolnie dobrze robi ale sprawdza sie tylko przy nieskomplikowanych brylach .. cos bardziej szczegolowego = duuuuuzo zajmuje, za duzo jak na flasha i inet .. a co do bryly to nie wiem co ci podpowiedziec, oszczednie i ciekawie :) moze zrob cos bardziej organicznego z jakims akcencikiem albo wycinek jakiejs bryly .. bedzie ciekawiej niz takie ukazanie jej w calosci .. pozdro
Napisano 3 Grudzień 200321 l Autor no np. galaz dzrewa jest organiczna .. a pudlo po pc\'cie nie :)))) .. tak obrazowo ..
Napisano 3 Grudzień 200321 l No naprawde fajne, tylko dlugo czekalem. Czekam na dodatkowe opcje zeby mozna bylo wiecej posiedziec na stronie.
Napisano 3 Grudzień 200321 l no PitER! W koncu zmieniles piotrek.krzem.pl ... kojarzy mi sie jeszcze to z tym komputerkiem co byl pod tym adresem ... mniejsza o to .... extra Ci to wyszlo. Jedynie przydaloby sie male odchudzenie tego ... lub w czasie wczytywania modelu ciekawszy preloader ... informuj o zmianach ...
Napisano 4 Grudzień 200321 l Autor :) ta .. w koncu zmienilem, ochudzic to postaram sie jeszcze ale duzo juz z tego nie da sie wycisnanc :/ preload sie zrobi, dzwieki i nne gadzety ale to w styczniu jak wroce :) .. a z mianach bede informowal :) .. pozdro