Touch Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 Witam, Mnie teraz co prawda nie stać na taki wydatek, ale natknąłem się na ciekawą ofertę jednego ze sklepów i postanowiłem podrzucić na forum, gdyby ktoś szukał czegoś dla siebie. Dual Xeon i grafika Quadro: http://www.cebit.pl//product_info.php?products_id=1050 Pozdr
kozioo Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 tyle, że ten xeon jest jeszcze na architekturze netburst, więc domowy c2d zjada go na sniadanie;) Zresztą był wątek o dellach, quadro, itd. Moim zdaniem nie warto inwestowac w "markowy sprzęt dla pro"
Touch Napisano 28 Lipiec 2007 Autor Napisano 28 Lipiec 2007 Pomińmy już tą dyskusję, o której wspominasz, tam nie było porozumienia, tutaj też by go nie było;) Oferta wydała mi się ciekawa, dlatego wrzuciłem tutaj;) Poza tym ta stacja ma 2 Xeony + RAID na dwóch dyskach po 250GB. A i całość jest dobrana właśnie pod maksymalną wydajność, to seria workstation. Jeśli kogoś zainteresuje, to fajnie, jeśli nie, nikt przecież nikogo nie zmusza;) To bardziej ciekawostka i nic poza tym;) Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi