illy Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 Pierwsze zdjecie z tematu fotoreportaz wydarzenie. * Kategoria: fotoreportaz part1 * tytul zdjecia: Goldie Live * 27 Lipca 2007 na koncercie Diverse Edition w Chalupach na polwyspie * Mialem bekstejdża wiec moglem sobie strzelac fotki do woli, niestety sprzet pozwolil mi tylko na jedna ostra. Fotka przedstawia jedna z legendy drumm'n'bass czyli Goldiego, zalozyciela Metalheadz oraz osobe ktora miala duzy wplyw na powstanie graffiti. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=87756585 * sprzet:
illy Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Surrealizm: Mam nadzieje ze przejdzie. W ps kontrasty, jasnosci, kolory. Data, dzien wczesniej od poprzedniego.
everyman Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 reporterka świetna - imo najlepsza z dotychczas zgłoszonych :) surrealizm - selektywnie pozostawione kolory mogą nie przejść... też mam z tym problem, pomysłów sporo, ale bez PSa ciężko się żyje :(
illy Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 jak nie przejdzie to wrzuce oryginal ze zmniejszona saturacja, chociaz rownie dobrze moglbym napisac ze aparat ma taka funkcje :)
tweety Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 illy... wrzuć wersję kolorową tej kopareczki :]
Vorek Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 illy - czy będzie to shopowane czy nie, ja i tak tam nie mogę się tego surrealizmu dopatrzeć, chyba "lekko" naciągane pod temat.
Rekomendowane odpowiedzi