DesignStudio Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Witam ;] wymęczyłem ostatnią taką oto gitarkę;] renderki po kolo 45min ;] jakies 4-5 dni klikania ;] ps. wykończona tak na szybko bo dziś zmykam na wakacje i chciałem to wrzucić do finished ;] Także pewnie nie będę przez jakiś tydzień odpisywał na posty
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 model ladny, ale oswietlenie kiepskie. i te planey na drugim renderze ble... pozdr
DesignStudio Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Napisano 2 Sierpień 2007 no nad oświetleniem też za bardzo nie posiedziałem ;] parę v-ray light porozwalane po przestrzeni boxa w którym jest gitarka i statyw co masz na myśli mówiąc planey?
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 To mam na mysli (zreszta sa na kazdym renderze, moze masz monitor za cimno ustawiony):
DesignStudio Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Napisano 2 Sierpień 2007 jeśli chodzi o ogolny klimat to chciałem tak ciemno i mrocznie ;]
Homa Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 model całkiem wporzo, tak jak pisałem w wipie... ale te rendery jak dla mnie... hmm, testowe?! Bardzo nieprzyjemne dla oka materiały, szczególnie ta "gruda" na lakierze... oświetlenie też jakieś dziwne... Posiedziałbyś nad tym troszkę, a efekt mógłbybyć znacznie lepszy!
mkk3a Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 oswietlenie faktycznie takie sobie, cienie imo zbyt głebokie i czarne. warto byłoby też poswiecic jeszcze pare minutek na lepszy sampling shaderów (szczególnie tej głównej części gitarki, nie wiem jak ona sie zwie) poza tym trochę drażnią te czarne prostokąty a'la monolity z odysei kosmicznej 2010 :P
heaven Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 mi sie gitarka podoba :) ja bym dal inny kolor sceny i te prostokaty to sa vray lighty jak sie nie myle... mowilem zebys uzyl invisible na nich to by nie bylo ich widac i by bylo lepiej...
Rekomendowane odpowiedzi