Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Problem jest następujący: co jakiś czas ( czytaj: co 5 minut... ) pojawia mi się komunikat jaki widzicie poniżej... za bardzo nie wiem o co chodzi, przykuły moją uwagę bardzo wysokie takty procesora, w tej sytuacji jest to 6266MHz... czasami te liczby są większe a czasami równe zeru. Oczywiście nie muszę chyba pisać ze mój procesor nie jest mocno podkręcony - 3GHz @ 3,2GHz. Sterowniki są do wszystkiego nowe, sprawdzałem system w poszukiwaniu robaków i innych podobnych rzeczy, nic nie wykryło. Może ktoś spotkał się z podobnym problemem?

Z góry dzięki za pomoc,

pozdrawiam

2002992017114075266_rs.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

imo masz jakis program zainstalowany ktory sie sypie (jakies dziwne okienko)

chociaz pewnie sobie kolorki pozmieniales

a taktowanie moze zalezec od temperatury, odpal jakis coretemp i poczytaj logi czy tam patrz na bierzaco roznie obciazajac

a wogole to pewnie chciales sie pochwalic tapeta hitmana :)

Napisano

imo masz jakis program zainstalowany ktory sie sypie (jakies dziwne okienko)

chociaz pewnie sobie kolorki pozmieniales

a taktowanie moze zalezec od temperatury, odpal jakis coretemp i poczytaj logi czy tam patrz na bierzaco roznie obciazajac

Napisano

serwus :)

ja widze dwa wyjścia . albo zmniejsz podkrecenie - i wtedy zobacz czy jest ok, albo zrób screena z takim taktowaniem i wystaw proca na allegor za 10 tysiecy pln :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano
  • Autor

fajna nie??:D

Submit Report najlepiej zrób.

Może coś odpiszą :>

eee... oni nigdy mi nie odpisują... nie wiem czemu;P

ja widze dwa wyjścia . albo zmniejsz podkrecenie - i wtedy zobacz czy jest ok, albo zrób screena z takim taktowaniem i wystaw proca na allegor za 10 tysiecy pln :)

hmm... on za bardzo podkrecony nie jest, sprawdzalem, wcale sie nie grzeje, pracowal stabilnie, nawet kiedys kiedy byl podkrecony do 3,5:P a z wystawieniem na allegro to nawet nawet:D tyle ze on nie ma wydajnosci 6ghz procka:/ wogule to czasami sa komunikaty o innych predkocsciach - od 0 do 10000mhz mialem:P

jak narazie to dawno mi cos takiego nie wyskoczylo, jak wyskoczy to sie zgłosze:D

pozdr