Napisano 2 Sierpień 200717 l Ja sie nie znać, ale mi się podobać :) Zwlaszcza 1 i 2, w 3 jakoś nie czuje bryły pojazdu. I w 2 dziwnie koła wyszły.
Napisano 2 Sierpień 200717 l no więc o niebo lepsze są niż poprzednio-plastyczniejsze,a to co zdawało się być niedociągnięciami i kiepskim warsztatem,zamieniło się w niepowtarzalny styl,a nawet klasę:) ale mam nadzieje,że to nie pozory... generalnie rozumiem,że to speedy...są fajne,i dynamiczne,ale jako prace końcowe,to będą potrzebowały jeszcze wiele pracy...:P to do jakiegoś worku? jesteś projektantem,wizualizatorem gdzieś?-tak z ciekawości,no zawsze wiadomo,jak Ci pomagać-czy ma być ładnie,czy praktycznie:)
Napisano 2 Sierpień 200717 l Dla mnie to nie ma nic wspolnego z projektowaniem... i prosze nie klamac ze nowe bo bozia do piekla posle :p Fajne kolorystycznie...
Napisano 2 Sierpień 200717 l Autor purple: jestem zwykłym szarym amatorem yookeer: nowe na tym forum:D
Napisano 26 Sierpień 200717 l OOOO KUR**!!!!:D:D masakrystycznie piekne, szczegolnie srodkowy najslabszy na gorze,w dolnym tlo jakos mi nie pasuje no to teraz mazda Twoja jak nic:> czy masz gdzies szkice?pozdrawiam