SugarSkin Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Witam! Na początku chciałem zapytać jak mogę przechwycić intro z DVD Evanescence do jakiegoś pliku filmowego, żeby wstawić na forum. Boję się, że nie wytłumaczę zbyt dobrze, o jaki efekt mi chodzi. Ok, ale spróbuję:). W tym filmiku są takie kolczaste rośliny coś jak cierń no i one rosną wijąc się przy tym. Jak uzyskać realisty efekt rośnięcia roślin i ich wicia w różnych kierunkach? Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem:) Pozdrawiam Znalazłem na youtube to: http://youtube.com/watch?v=m5uALM56N74 Od 14 sekundy jest kawałek tego intra. Byłbym b. wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 camtasia recorder - zapisz i pokaz o co chodzi dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SugarSkin Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 Próbowałem nie wiem co jest, ale nagrywa jedynie menu, a jakie chce nagrać intro to obraz który dostaje jest po prostu czarny:/ jeśli możecie to zobaczcie na tym youtube http://youtube.com/watch?v=m5uALM56N74 kolo 14 sekundy trochę widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Tych ciernii jest tam tylko pare, więc najprościej będzie kości podpiąć, ewentualnie morpha dodać, żeby falowanie powierzchni zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SugarSkin Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 Kurde dzięki nie wpadłem na kości:) Coś muszę kombinować bo kilka razy bend i te sprawy jakieś twisty to jednak wygląda tak beznadziejnie ze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi