Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

z czasem bedzie wiecej fotek:P

Główna ulica Budvy w Czarnogorze

1.

obraz514copyqy6.jpg

Albania 3 swiat

2.

obraz391copyhp3.jpg

3.

obraz002copyis5.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no oko mnie przygniotło jest świetne:D! co to, kot? muszę się tak nauczyć! :)

Napisano

Kot-świetny! :D Szkoda tylko, że Twoja ręka odbija się w źrenicy...- ale to już czepiając się. ;)

Reszta- taki "album wakacyjny". Brakuje jakiś mocnych punktów, które pozwoliłyby zapamiętać te zdjęcia...

Napisano
  • Autor

Witam

mam 2 nowe foty:P

i mam jeszcze pytanie ktore sie badziej podoba:P

osobiscie bardziej lubie to 2

5.

obraz081copyqt6.jpg

6.

asdasdasdasdasay9.jpg

Napisano

dwujka rules;)

podkolorowane szopie?;)

bardzo fajny ten kot- widać,że czujesz taką fotografię...

wrzucaj co masz jeszcze, chetnie zerknę ! ;)

A czym pstrykasz jeśli można?

Napisano

jestem na nie

nie podobają mi się,

jak dla mnie bez sensu

jerzyna dobrze powiedział/a - album wakacyjny

a i zdjęcie kota mnie nie rozwala, bo i czym ? pewnie jedno z pięćdziesięciu podejść

sory winetu - nie kupuję

Napisano
  • Autor

3grosze dzieki za szczery komentarz:P

purple nie nic nie kolorowalem w szopie a pstrykam 350d narazie bez filtrow

Napisano

Ejjj, co to za argument, że kot nie jest fajny, bo to pewnie fota jedna z 50? Proooszę, czasem za stu nic się nie wybiera, a robienie wielu ujęc jednego tematu, na co pozwala technologia, to po prostu super sposob na naukę. Nie strzelisz od razu genialnego ujęcia nawet ( a może przede wszystkim) o trywialnej tematyce (o ile w ogóle), ale warto próbowac. Kazdy musi porobic takie foty, by albo sie w tym wyrobic, albo stwierdzic, ze rzeczywiście to nic ciekawego nie wnosi.

Nie uważam też, by były to foty typowe z wakacji, prócz trzeciej z pierwszego posta - wstyd. ;-)

Oko kota natomiast jest imo standardowe. Prawie każda nastka po dostaniu aparatu robi takie swojemu pupilkowi. ;-) I tak, jak już wspominałam, albo będziesz w tym mastah (elo xD) albo dasz sobie spokoj.

Shady pokazuje, że ma oko do zauważania szczegółów, a także fajnie reportersko ujął imprezę nad rzeką, czy (ale to już mniej mi się podoba) to_coś_lężące_wśród_tłumu.

Napisano

I co z tego ze jedna z 50? Moze byc nawet jedna z miliarda zrobionego podczas tej sesji, liczy sie zdjecie a nie technika.

Napisano

z tym okiem,to ja bym jednak stwierdziła,że wyszło naprawdę klimatyczne-ja tam nie mam takich zdjęć w kolekcji zdjęć nastkowych ;)

co do ilości robionych zdjęć w sesji, chmm...na pewno człowiek musi wypstrykać tysiące klisz (jak to kiedyś się mówiło,teraz mało osób kojarzy co to klisza...;p), żeby potrafić pierwszym i jedynym ujęciem przekazać dosadność, estetykę i "duszę" zdjęcia, natomiast nie przeczę,że taka umiejętność jest potrzebna, przecież..." W życiu piękne są tylko chwile..." ;)

Napisano
  • Autor

7. i will get u!

untitled2bx0.jpg

no to z wczorajszej sesji^^ będą następne:P

Napisano

heheh fajne mozesz dac tytul posrodku :p tylko czy te cienie z tylu nie za ostre ;> ?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

tak są za ostre ale nic nie chciało mi sie dzisiaj już zmieniać!! kiedy indziej zmienię pewnie^^

Napisano

echhh wystarczyło odbić flasha w sufit....ajajaj gdyby nie to to by było fajniej, teraz wygląda tek......hammejdowo

Napisano

pierwsze dobre- wdziesiątkę;) drygie słabizna bez sensu to rozmycie i focus taki ograniczony-tzn mniej więcej rozumiem co Tobą kierowało do tego, jeśli dobrze rozumiem chciany przekaz, to zmniejsz kadr, zetnij u góru tam gdzie zaczyna się igła rzutki :) ale i tak pierwsze o NIEBO lepsze!