Napisano 3 Sierpień 200717 l Witam. z czasem bedzie wiecej fotek:P Główna ulica Budvy w Czarnogorze 1. Albania 3 swiat 2. 3.
Napisano 5 Sierpień 200717 l no oko mnie przygniotło jest świetne:D! co to, kot? muszę się tak nauczyć! :)
Napisano 5 Sierpień 200717 l Kot-świetny! :D Szkoda tylko, że Twoja ręka odbija się w źrenicy...- ale to już czepiając się. ;) Reszta- taki "album wakacyjny". Brakuje jakiś mocnych punktów, które pozwoliłyby zapamiętać te zdjęcia...
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor Witam mam 2 nowe foty:P i mam jeszcze pytanie ktore sie badziej podoba:P osobiscie bardziej lubie to 2 5. 6.
Napisano 9 Sierpień 200717 l dwujka rules;) podkolorowane szopie?;) bardzo fajny ten kot- widać,że czujesz taką fotografię... wrzucaj co masz jeszcze, chetnie zerknę ! ;) A czym pstrykasz jeśli można?
Napisano 9 Sierpień 200717 l jestem na nie nie podobają mi się, jak dla mnie bez sensu jerzyna dobrze powiedział/a - album wakacyjny a i zdjęcie kota mnie nie rozwala, bo i czym ? pewnie jedno z pięćdziesięciu podejść sory winetu - nie kupuję
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor 3grosze dzieki za szczery komentarz:P purple nie nic nie kolorowalem w szopie a pstrykam 350d narazie bez filtrow
Napisano 10 Sierpień 200717 l Ejjj, co to za argument, że kot nie jest fajny, bo to pewnie fota jedna z 50? Proooszę, czasem za stu nic się nie wybiera, a robienie wielu ujęc jednego tematu, na co pozwala technologia, to po prostu super sposob na naukę. Nie strzelisz od razu genialnego ujęcia nawet ( a może przede wszystkim) o trywialnej tematyce (o ile w ogóle), ale warto próbowac. Kazdy musi porobic takie foty, by albo sie w tym wyrobic, albo stwierdzic, ze rzeczywiście to nic ciekawego nie wnosi. Nie uważam też, by były to foty typowe z wakacji, prócz trzeciej z pierwszego posta - wstyd. ;-) Oko kota natomiast jest imo standardowe. Prawie każda nastka po dostaniu aparatu robi takie swojemu pupilkowi. ;-) I tak, jak już wspominałam, albo będziesz w tym mastah (elo xD) albo dasz sobie spokoj. Shady pokazuje, że ma oko do zauważania szczegółów, a także fajnie reportersko ujął imprezę nad rzeką, czy (ale to już mniej mi się podoba) to_coś_lężące_wśród_tłumu.
Napisano 10 Sierpień 200717 l I co z tego ze jedna z 50? Moze byc nawet jedna z miliarda zrobionego podczas tej sesji, liczy sie zdjecie a nie technika.
Napisano 11 Sierpień 200717 l z tym okiem,to ja bym jednak stwierdziła,że wyszło naprawdę klimatyczne-ja tam nie mam takich zdjęć w kolekcji zdjęć nastkowych ;) co do ilości robionych zdjęć w sesji, chmm...na pewno człowiek musi wypstrykać tysiące klisz (jak to kiedyś się mówiło,teraz mało osób kojarzy co to klisza...;p), żeby potrafić pierwszym i jedynym ujęciem przekazać dosadność, estetykę i "duszę" zdjęcia, natomiast nie przeczę,że taka umiejętność jest potrzebna, przecież..." W życiu piękne są tylko chwile..." ;)
Napisano 19 Sierpień 200717 l heheh fajne mozesz dac tytul posrodku :p tylko czy te cienie z tylu nie za ostre ;> ? Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200717 l Autor tak są za ostre ale nic nie chciało mi sie dzisiaj już zmieniać!! kiedy indziej zmienię pewnie^^
Napisano 19 Sierpień 200717 l echhh wystarczyło odbić flasha w sufit....ajajaj gdyby nie to to by było fajniej, teraz wygląda tek......hammejdowo
Napisano 23 Wrzesień 200717 l pierwsze dobre- wdziesiątkę;) drygie słabizna bez sensu to rozmycie i focus taki ograniczony-tzn mniej więcej rozumiem co Tobą kierowało do tego, jeśli dobrze rozumiem chciany przekaz, to zmniejsz kadr, zetnij u góru tam gdzie zaczyna się igła rzutki :) ale i tak pierwsze o NIEBO lepsze!