Hindus Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Nie wiem od czego zacząć... może od tego że mam zdechłego ipoda, ktory działal ale cos mu odbiło i po formacie pamieci pokazywał 2mb pojemnosci. Wiec po kabelku wymienic mi sie zachciało softa, wywaliłem stary, ale potem nie mogłem sie podłączyc zeby wrzucic nowy. I teraz lezy sobie zdechniety. Podobno jest jakis posob zeby naprawic to zwierajac odp piny wewnatrz ale nie potrafie na necie nic znalezc a ma taka zwieche ze nic nie idzie włączyc bez softu na nim. Macie jakies propozycje od czego zaczac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 http://forums.ipodlounge.com/ Mysle, ze tutaj Ci pomoga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 do pełnego resetu iPoda jest jakaś kombinacja klawiszy, tyyylko kurde nie pamiętam dokładnie jaka, no i z tego co pamiętam to się różniła ze względu na generacje iPoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 ale ja tam wywaliłem kompletnie soft wiec nawet po kablu go nie widzi a teraz mam problem z wgraniem od nowa ^^ szkoda go wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 serwis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 trzeba go pewnie wprowadzić w tryb serwisowy (tak przynajmniej było z moją mp3, trzeba było zewrzeć piny na jednym scalaku) ale jak to zrobić w iPod to niewiem, pewnie na forum elektroda.pl znajdzieasz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 hehe w ipodach jest jeszcze jeden problem, przynajmniej tych nowych. mianowicie za bardzo nie idzie ich otworzyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2007 chyba jednak prosciej bedzie kupic nowy bo to zakrawa o pomste do nieba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 napisz do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 hehe w ipodach jest jeszcze jeden problem, przynajmniej tych nowych. mianowicie za bardzo nie idzie ich otworzyć :P Wszystko sie da otworzyc - daj mi przecinak i mlotek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 ja mam w robiocie pile taśmową jak cos nie zostawi tyle sladow co przecinak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi