Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie wiem od czego zacząć... może od tego że mam zdechłego ipoda, ktory działal ale cos mu odbiło i po formacie pamieci pokazywał 2mb pojemnosci. Wiec po kabelku wymienic mi sie zachciało softa, wywaliłem stary, ale potem nie mogłem sie podłączyc zeby wrzucic nowy. I teraz lezy sobie zdechniety. Podobno jest jakis posob zeby naprawic to zwierajac odp piny wewnatrz ale nie potrafie na necie nic znalezc a ma taka zwieche ze nic nie idzie włączyc bez softu na nim.

Macie jakies propozycje od czego zaczac ?

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

do pełnego resetu iPoda jest jakaś kombinacja klawiszy, tyyylko kurde nie pamiętam dokładnie jaka, no i z tego co pamiętam to się różniła ze względu na generacje iPoda.

Napisano
  • Autor

ale ja tam wywaliłem kompletnie soft wiec nawet po kablu go nie widzi a teraz mam problem z wgraniem od nowa ^^ szkoda go wywalać.

Napisano

trzeba go pewnie wprowadzić w tryb serwisowy (tak przynajmniej było z moją mp3, trzeba było zewrzeć piny na jednym scalaku) ale jak to zrobić w iPod to niewiem, pewnie na forum elektroda.pl znajdzieasz odpowiedz

Napisano

hehe w ipodach jest jeszcze jeden problem, przynajmniej tych nowych. mianowicie za bardzo nie idzie ich otworzyć :P

Napisano
  • Autor

chyba jednak prosciej bedzie kupic nowy bo to zakrawa o pomste do nieba xD

Napisano
hehe w ipodach jest jeszcze jeden problem, przynajmniej tych nowych. mianowicie za bardzo nie idzie ich otworzyć :P

Wszystko sie da otworzyc - daj mi przecinak i mlotek ;D

Napisano

ja mam w robiocie pile taśmową jak cos

nie zostawi tyle sladow co przecinak