Napisano 5 Grudzień 200321 l :( Gdzie mogę znaleźć jakieś tutoriale do Brazila?!! Niedawno go zainstalowałem a dokumantacja niewiele tu pomaga. Potrzebuję przykładów. Czy mógłby mi ktoś opdesłać stronki, albo same tutorialki ?
Napisano 7 Grudzień 200321 l moge ci udostepnic na FTP jesli chcesz nie moge tego zrobic publicznie bo FTP jest wolny, i lacze mam wolne. fotoas
Napisano 7 Grudzień 200321 l Jak chcecie to ja moge udostepnic na ftp i niech sobie tam lezy ile bedzie chcialo ;] tylko musi mi to najpierw ktos podeslac to sam z tgo skorzystam :D
Napisano 8 Grudzień 200321 l http://www.zs1.bochnia.pl/%7Emt/arts_view.php?nr=13 tutaj masz dobrze opisane opcje brazila. sam z tego korzystalem :D
Napisano 13 Grudzień 200321 l A ma ktoś wykład fotka z warsztatów?? Fotek - mówiłeś coś, że ktoś go nagrywał.. było śmiesznie, ale ciekawe i pouczające też to było :) Poza tym w magazynie 3d jest coś czasem o brazilu po polsku (znowu ukłony dla fotka).
Napisano 14 Grudzień 200321 l mojego wykladu jeszcze nie ma.. i nei wiem czy wogole bedzie.. a jesli nawet to wiecej wiedzy jest na tym forum niz na tym wykaszlanym przeze mnie wykladzie.. hehe Cezar i Edi_ piszcie do mnie jesli chcecie tutki. podesle na wskazane miejsce chyba sie jednak zmusze i napisze jakies tutki do Brazilka. Moze na lamach max3d.pl to sie powiesi.. dajcie mi troszke czasu pozdr fotoas
Napisano 17 Grudzień 200321 l Udało wam się upchnąć te tutoriale na jakiegoś FTP już?Chętnie bym także z nich skorzystał:) Pozdrawiam