SZAMPEK Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Heyah. Nigdy nie zajmowałem sie animacją,, dlatego rozwiązanie mojego porblemu, moze wydac sie wam zbyt oczywiste, żeby nawet o nie pytac. Nie mniej jednak, dla mnie jest to problem. Rzecz w tym, że ma bipeda i zapisany w pliku *.bip urywek sekwencji chodu. Chodzi o to, żeby tę sekwencję zloopowac. Przeblemem jest to, ze sekwencja zapisana jest względem globalnego układu odniesienia. Z góry thx za pomoc. Pozdro.
kannu Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 serwus w tym dziale to chyba ewentualnie sie pisze, gdy juz bedzie coś poanimowane. mamy też dział riging & animation. nie mam pojecia dlaczeog wszyscy tu walą , gdy mają jakiekolwiek pytania o animacji. pozdrawiam
Reanimator Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Bo animatorzy sa najlepsi i wszystko wiedza! ;) Szampek: odpowiedzia na Twoje pytanie moze byc opcja, ktorej nazwy dokladnie nie pamietam, a ktora zatrzymuje bipeda w miejscu. Lock Z? In Place Animation? Za cholere sobie nie przypomne, nie uzywam Maxa.
Rekomendowane odpowiedzi