Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A Więc robiłem swoją 1 animacje z tego tutoriala :

http://www.max3d.pl/tut.php?id=258

I mam problem

Chcę zrenderować i zapisać w pliku aby dało się normalnie otwierać lub dać na jakaś strone typu www.fotosik.pl

Wiec otwieram Video Post Naciskam "czarnego ludzika" naciskam render gdy już się renderowanie skończy niewiem w jakim formacie zapisać gdy zapisze w *.avi nie da się otworzyć tzn. nic się nie pokazuje po otwarciu gdy zapisze w *.mov tak samo a gifu nawet nie ma...

Może źle coś robie proszę o pomoc ;)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Mam jeszcze jedno pytanie jeśli mam to w *.avi to jak to zrobic w gifie abym mógł wrzucić na np. fotosik ?

Napisano

fotosik do zdjec uzywaj....natomisat do animek Youtuba ;) i problem z glowy raczej ;)......no chyba ze patriota to przepraszam :) ;))) Pozdro

Napisano

Weź jakiś program, którym można robić GIF'y, z maxa zamiast avi wyexportuj sekwencje JPG i zaimportuj do tego programu.

Napisano
  • Autor

huh a posiadasz tego typu program szukałem trochę w google ( Nie wiem może źle) i nic nie było.

Napisano

Programów do robienia animowanych gifów jest mnóstwo w sekundę znalazłem kilka (Easy Gif Animator, Advanced Gif Animator, Ulead Gif Animator, Gif Construction Set ) jak POSZUKASZ to znajdziesz o wiele więcej sam używałem kiedyś programu gif movie gear i był wystarczająco dobry a prosty jak barszcz w obsłudze.