Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

no ładnie bardzo wyszło, ale szkoda że taka mała rozdziałka. Podoba mi sie jak światło nieba wpada do pomieszczenia i miesza sie ze sztucznym.

Napisano

SWRC wielkie dzięki. Kto jak kto ale Ty powineneś przyczepić się do większej ilości elemmentów. Może kiedyś zrobię coś na Twoim poziomie ;). Powiedz lepiej co można poprawić żeby było na poziomie. Pozdrawiam.

Napisano

a po co mam się czepiać na siłe - nie lubię wytykać rzeczy, które osobiście bym poprawił "bo tak mi się lepiej by podobało", o gustach się nie dyskutuje. Projektu nie oceniam bo się nie znam...

Shading jest ok, nawet bardzo, oświetlenie mi się podoba, zadbałeś o niebieskie tony przy oknie.

Tak jak wyżej napisałem, szkoda że mała rozdziałka. Może troszke szerszy kadr bym trzasnął.

Powiedz lepiej co można poprawić żeby było na poziomie.

Wszystko zależy od tego jaki poziom sobie wyznaczysz :)

Napisano

Bardzo ładna łazienka.

Wizka też super. Czepię się tylko tej szmatki po prawej na pierwszym renderze, jakaś taka niepasująca. I obrazki na ścianie z oknem dałbym też po prawej, tak dla kompozycji.

Pozdrawiam

Napisano

EX3qtor - a miałem nadzieję że ktoś pozna że to ręcznik ;) wielkie dzięki.

RedBurn -światło Direct, mapa za oknem Vray light, w oknie Vray light, Env - Vray Sky, Kamerka Vray Physical.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności