Nash23 Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Witam wszystkich. Zabieram się powoli za interior's. Bardzo powoli. Piszcie co i jak.
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 no ładnie bardzo wyszło, ale szkoda że taka mała rozdziałka. Podoba mi sie jak światło nieba wpada do pomieszczenia i miesza sie ze sztucznym.
!Ewert Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Ładnie:) materiał drewna jest dziwny ale może taki miał być;)
Nash23 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 SWRC wielkie dzięki. Kto jak kto ale Ty powineneś przyczepić się do większej ilości elemmentów. Może kiedyś zrobię coś na Twoim poziomie ;). Powiedz lepiej co można poprawić żeby było na poziomie. Pozdrawiam.
Nash23 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 Tomuś drewno wenge bardzo ciemne prawie bez faktury.
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 a po co mam się czepiać na siłe - nie lubię wytykać rzeczy, które osobiście bym poprawił "bo tak mi się lepiej by podobało", o gustach się nie dyskutuje. Projektu nie oceniam bo się nie znam... Shading jest ok, nawet bardzo, oświetlenie mi się podoba, zadbałeś o niebieskie tony przy oknie. Tak jak wyżej napisałem, szkoda że mała rozdziałka. Może troszke szerszy kadr bym trzasnął. Powiedz lepiej co można poprawić żeby było na poziomie. Wszystko zależy od tego jaki poziom sobie wyznaczysz :)
Nash23 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 Uczę się więc każda konstruktywna krytyka jest dla mnie wartościowa. Wielkie dzięki.
Ex3 Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Bardzo ładna łazienka. Wizka też super. Czepię się tylko tej szmatki po prawej na pierwszym renderze, jakaś taka niepasująca. I obrazki na ścianie z oknem dałbym też po prawej, tak dla kompozycji. Pozdrawiam
RedBurn Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 ładnie to zrobiłeś, a mógłbyś opisać jak renderowałeś ? p.s. to mój 1 post :) witam kolegów
Nash23 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 EX3qtor - a miałem nadzieję że ktoś pozna że to ręcznik ;) wielkie dzięki. RedBurn -światło Direct, mapa za oknem Vray light, w oknie Vray light, Env - Vray Sky, Kamerka Vray Physical.
Rekomendowane odpowiedzi