Kris_R Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Kolejna sesja Speed Animating rusza pełną parą. Tym razem temat to: PRZYGODA Z PARASOLEM Termin ukończenia speeda: 30 IX Temat wcale nie musi być związany z animacją postaci... nie sugeruję tu niczego, żeby nie zepsuć zabawy. Warto pofantazjować troszkę i zastanowić się nad jakimś nietypowym zastosowaniem dla parasola. Nie zawsze musi on chronić przed deszczem. Jest masa czasu na jakąś małą, fajną realizację. Zapraszam wszystkich do zabawy i treningu. Pozdrawiam Cytuj
zioło Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Czekało sie na coś łatwiejszego a tu poprzeczka rośnie:) Cytuj
Kris_R Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Temat jest tak otwarty, że można zrobić coś ambitniejszego.. a można zanimować sam otwierający się parasol na przykład... niczego nie narzucam. Najważniejsze jest to, aby ćwiczyć i się rozwijać. Animacji nie można nauczyć się z książek (oczywiście trochę teorii zawsze fajnie złapać)... trzeba animować i już. Cytuj
belzebub Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Mala sugestia. Odkrylem ze temat speed animating jest bardzo latwy do przeoczenia odkad znalazl sie w tabelce wyzej. moze nie tlumaczy to malego odzewu wsrod uczestnikow, ale pewnie tlumaczy male zainteresowanie sonda. druga sprawa- warto umieszczac swoje animacje na serwisach typu youtube, dailymotion, czy podobnych, przykladowo nawet bioroc udzial w jednej z sesji nie ogladalem animacji z rapida. pozdrawiam. Cytuj
Kris_R Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 To wciąż bardzo nowy dział... potrzeba czasu żeby się rozkręcił zapewne... został miesiąc do końca speeda... niby sporo czasu ale nie ma co czekać. Animujcie ludziska :) Cytuj
ceest Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Oto moja próba potraktowania tego tematu: Cytuj
Łukasz Burnet Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 ktos jeszcze walczy ? maly offset z terminem by sie przydal, może przedłuzymy troszke ? Cytuj
mort Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 ja wczoraj sobie o speedzie przypomniałem i właśnie walczę, cholera wie czy się wyrobię ;] ale osobiście zamiast przedłużania terminów mocno bym je skrócił, na jakiś tydzień, góra dwa. będzie większa mobilizacja, i szybciej wszystko będzie się działo. W końcu to ma być speed animation, right? Cytuj
Łukasz Burnet Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 eee cos Ty takie szybkie nie maja sensu, ja jestem przeciwny zeby robic szybko lepiej skupic sie na dokladnosci i przy tym sie cos nauczyc, zmienilbym nawet nazwe tego watku, speeda to sobie moga jacys masterzy robic, miesiac jest wporzadku na animke. Przedluzmy troche ten termin ja tez pozno zaczalem :P Cytuj
mort Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 z doświadczenia wiem, że jeśli masz powiedzmy miesiąc to zabierasz się w ostatnim tygodniu ;] jak sam zresztą się przyznałeś ;] myslę że więcej niż 2 tygodnie nie ma sensu robić... Cytuj
Łukasz Burnet Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 ja juz 2 tygodnie robie :D (to nie tak dawno) i zmierzam do konca ale teraz nie bede mial czasu siedziec wiec prosilbym o male przedluzenie :P to jak Panowie tydzien dluzej ? moze byc nawet 2,3 dni. Cytuj
mort Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 ech, Modzi zapomnieli chyba o tym wątku ;( Cytuj
Jim mee Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Wiem, że sam bylem kiedyś temu przeciwny , ale możemy przesunąć final o 2a dni chociaz ... czy ile tam sie dogadamy ;P. Za konstruktywny sprzeciw uznam taki co wniosa osoby, co juz w tej 5 bitwie coś pokazaly, no i slowa Organajzera również ;]. Ewentualnie sonda kidding , ale serial , te 2 dni by sie przydaly ... tak do wtorku. pozdrawiam ;) Cytuj
Kris_R Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 Podsumowując... żenada! :) Może następnym razem choć odrobinkę więcej sensu będzie w tym całym speed animating.. miesiąc czasu i ledwo drgnęło. Cytuj
Mr Pank Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 A nie dałoby sie załatwić jakiś nagród,może kubeczki max3d albo koszulki, skarpety,.....kalesony max3d.pl xD Trochę zachęcić ludzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi