Nevermind Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Witam ! Cóż , powiem szczerze ze dosyć mocno czaiłem się z wystawieniem czegoś co nie jest dobre. Niestety , to jedyne co mam. Generalnie , motorem do działania były prace Omena podpatrzone zupełnie przypadkiem gdzieś kiedyś. Na moje usprawiedliwienie , zabawę z rysunkiem zacząłem jakiś tydzień temu , a to jeden z moich pierwszych "projektów". To tyle, proszę o porady. Praca - kartka , ołówek i gumka. Może kiedyś dorobię się tabletu , jestem leworęczny i ni w ząb nie zrobie prostej lini myszką... mówi się trudno. Pozdrawiam wszystkich , chwała, Nevermind Na początek jakiś spejsszip - obrazek to fota , wiec wybaczcie za nierównomiernie oświetlenie. Ups , coś się nie udało , jeszcze raz : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 jakiegos upa zrób,pocieniuj,kolor wrzuc, bo na razie to nie jest rysunek,ale koncept rysunku,ogólny zarys,poka coś więcej,bo na razie cisną się same argumenty na "nie",daj coś więcej z siebie kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermind Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witajcie ! Nabyłem tablet , jestem całkowicie zielony w kwestii rysowania , zaczynam jak każdy z Was. Niestety nie mogę poradzić sobie z pszopowym kolorowaniem moich wynalazków. Maluję zwykłymi pędzlami , ale widać przejścia kolorów , i nie wiem jak ten problem ugryźć. Daje dwa wipy - szkic i jeden pomalowany obrazek, i naprawdę proszę o pomoc. Z góry dzięki, Nevermind http://img246.imageshack.us/img246/5178/strzyga1wh5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermind Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 I jeszcze szkic do pokolorowania (mial być wiedźmin ze strzygą , zobaczymy) : http://img235.imageshack.us/img235/7869/wiedzmintq0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 łOJEZUSICKU, ale ten szkicor WIEEELKI...! Panocku, zmniejsz go, bo się go nie ogarnia... ale zapowiada się nieźle-jedyna pracka vipowa jak mogłaby mieć przyszłość i dałeś takiego olbrzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Nevermind: szanuj ludzi z wolniejszymi łączami i umieszczaj obrazki które nie zajmują 99% ekranu. proszę także edytować swoje posty a nie pisać jeden pod drugim. jestem całkowicie zielony w kwestii rysowania , zaczynam jak każdy z Was błąd. większość z dobrych wyjadaczy prawie zawsze miała na początku styczność z kartką i ołówkiem. tablet to tylko dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 błąd. większość z dobrych wyjadaczy prawie zawsze miała na początku styczność z kartką i ołówkiem. tablet to tylko dodatek. Toż i Nevermind zaczął od rysunku, problem w tym, że u niego zabawa z ołówkiem szybko przeskoczyła do tej z digitalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermind Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Szkice ołówkowe traktuje jako trening "przed snem". Tylko jako że to moje początki po prostu mam wątpliwości natury technicznej , nie chce oceny mych prac, bo wiem jakie są. Po prostu lubie machać łapą , ale widać krechy , a u Was nie widać. Rysunki są że tak powiem... gładkie i czyste , a nie nerwowe. Jak to uzyskać ? "Smużenie" ? Mniejsze krycie pędzla i delikatne nakładanie na obiekty czy jeszcze jakieś tajemne myki. Pozdrawiam ! Nevermind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 narazie traktuj tablet jako dodatek , wez olowek, kartke i smaruj wszystko co Ci wpadnie w oko , i cwicz jak najwiecej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi