Napisano 13 Sierpień 200717 l Witam... Pracuję nad swoim nowym projektem... I zauważyłem, że przy choć trochę bardziej skomplikowanych scenach Max okropnie muli :/ A gdy zagęszczam siatkę, albo dodaję jakiś skomplikowany objekt to wyskakuje informacja, że mam mało pamięci wirtualnej... Ten sam problem miałem z Photoshopem. Był zainstalowany na dysku D lecz brał wirtualną pamięć domyślnie z C (gdzie mam tylko i wyłącznie system i bardzo mało wolnego miejsca). W związku z tym zrobiłem tak, że teraz bierze nie z C lecz z D... Podobną operację chciałbym przeprowadzić na Max'ie... Lecz nie mam pojęcia jak:/ Czy może mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję :)
Napisano 13 Sierpień 200717 l To max korzysta z czegoś takiego jak pamięć wirtualna? Znaczy się cash na dysku.
Napisano 13 Sierpień 200717 l To max korzysta z czegoś takiego jak pamięć wirtualna? Znaczy się cash na dysku. A co? Max miałby mieć jakieś specjalne przywileje? :p Trybal - dokup trochę RAM - będzie szybciej. Ile masz tego wolnego miejsca na C: i ile zajmuje swap (plik pagefile.sys - jest ukryty i systemowy)?