seblen11 Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Witam bardzo serdecznie... Ostatnio sporo czasu poświeciłem temu projektowi…. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9799643a1d34ee62.html bede tu umieszczal postępy i kolejne etapy pracy...
seblen11 Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 wczesniej wykonalem kilkanascietestow i symulacji oto jeden z nich "mimika wymowy" http://www.vidilife.com/video_play_1034678_wymowa.htm
Ania Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 trochę bym bardziej otwierała usta przy niektórych wyrazach. i spróbuj mrugnąć oczami częściej, i nie oba oczka na raz tylko lekko wobec siebie przesunięte. a modele masz ładne
seblen11 Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 odnosnie rozwierania ust..., tez odnioslem takie wrazenie... a z tymi oczkami to dobra wskazowka... Dzieki wielkie Aniu
3d_new_B Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 No mnóstwo roboty. Najbardziej podoba mi się fragment "to moje drugie podejście do tego tematu". Nie bardzo widać charakterystyczne głoski (T a szczególnie W). Całkiem nieźle wygląda "pozdrawiam" ale troszeczkę jest przesunięty dźwięk względem obrazu (chodzi o słowo pozdrawiam) możnaby lepiej zsynchronizować. Wydaje mi się też, że trochę sam utrudniasz sobie życie bo gdybyś wypowiedział tę samą kwestię trochę wolniej, z inną intonacją (tak bardziej aktorsko) to byłoby łatwiej. Ale pracy widać bardzo dużo. Na pewno zrobisz to porządnie, tak jak trzeba.
seblen11 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 Witam ponownie… mozolnie mi to idzie…, ale jestem ostatnio trochę zajęty(zmiana pracyJ i takie tam…) 3d_new_B>>>dzieki za radyJ na pewno wezmę to pod uwagę ( w szczególności aktorską dykcje bo faktycznie dzieki temu byłoby mi latwiej) oto plan zdjeciowy jeden z 3 wstepna tekstura
seblen11 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Witam ponownie po niekrótkiej przerwie Link do animacji (test)>>>http://pl.youtube.com/watch?v=9A9AEy4qup4 do testu tego modelu (wiem ze trochę szarpi ale pracuje nad tym)
swallower Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Jak dla mnie, to gdy pozbędziesz się tych szarpnięć będzie świetnie. Czuć jej emocje! Jeśli mogę coś wtrącić (jako obserwator świata, a nie animator :D) - mogłaby tą głową bardziej nerwowo ruszać i czasem odchylić się bardziej do tył, a w chwili gdy nie gestykuluje odkładać ręce na biodra.
Grave Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Super! Jak przysiądziesz to będzie jeszcze lepiej.
Skawa01 Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Pierwsze video sie nie swieci. Drugie na youtube calkiem ok ale bez dzwieku. Ta pani powinna ruszać się nieco plynniej. Jak dlonią zasłania twarz - za płasko!
seblen11 Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Napisano 17 Styczeń 2008 witam wszystkich... ...po "chwili" zawahania, postanowiłem zrobić tą animacje do końca... ...oto kolejny choć niewielki postęp. Obiecuje że po sesji "przysiądę".
mikado Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 o boże o0 te czarne oczodoły wyglądają tak strasznie XD a to oko, fu: D ale wykonanie i dziewka- boskie;)
Rekomendowane odpowiedzi