RA Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Hejo Znacie jakieś strony, na których można kupić czapki Goorin? To co jest na allegro, to jakiś żart jak na oficjalną dystrybucję. Znalazłem też mecca.com.pl, ale tam jest jeszcze gorzej, może oprócz modelu June Bug. Chętnie rozdam trochę reputacji i wirtualnego uśmiechu. heh :) Pozdrawiam
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 no allegro jezeli chodzi o takie firmowe rzeczy to jest jak tesco :/ ebejuj jedyne wyjscie :)
RA Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 Ebay też dał ciała. Z tym allegro to jest o tyle śmieszna sprawa, że poprzez ten serwis realizują jedyną dystrybucję wysyłkową swoich produktów. Głupota, przecież nie będę do krakowa (jedyny sklep) po czapkę jechał. :)
chveti Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Jeszcze możesz do zakopanego :) Nie chciałbym straszyć ale chyba nie przejdzie...
Gość unikalny Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Hejo Znacie jakieś strony, na których można kupić czapki Goorin? To co jest na allegro, to jakiś żart jak na oficjalną dystrybucję. Znalazłem też mecca.com.pl, ale tam jest jeszcze gorzej, może oprócz modelu June Bug. Chętnie rozdam trochę reputacji i wirtualnego uśmiechu. heh :) Pozdrawiam Witam, Unique z tej strony, czyli dystrybutor Goorin na Polskę. Nie za bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o ofercie z Allegro? Rozwiń proszę, to może uda się nam pomóc :) Odnośnie sklepów, to salony firmowe są w Krakowie, i jak Chveti słusznie zauważył, w Zakopanem. Poza tym wybrane modele Goorin można też dostać u naszych odbiorców m.in. w Warszawie, Łodzi czy @mecca (na naszej stronie jest lista punktów). Nie musisz też specjalnie wybierać się do Krakowa na zakupy. Czasami wystarczy napisać do nas maila podając interesujący Cię model. O ile mamy go w magazynie, to wystawimy go np. na Allegro. I trzeba pamiętać, że niektóre czapki czy kapelusze kierowane są *wyłącznie* na rynek amerykański lub są dostępne w Polsce tylko w *kilku* egzemplarzach - tak m.in. będzie z limitowaną jesienno/zimową kolekcją Electric Line (tatuaże) czy 1333 Minna (graffiti), która będzie dostępna za kilka tygodni. pozdrawiamy unique crew ps. "Klicek: no allegro jezeli chodzi o takie firmowe rzeczy to jest jak tesco :/" - akurat jeśli chodzi o Goorin, to jak na razie nie zauważyliśmy żadnej podróbki. Ale jeśli coś zauważysz - będziemy wdzięczni za informację :)
RA Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 Wow, czegoś takiego się nie spodziewałem. :) Odnośnie allegro, miałem na myśli to, że oferta nie ma kilku ciekawych czapek. Chciałem dzisiaj pisać do Was czy aby opcja wystawienia czapki specjalnie dla mnie byłaby możliwa, ale zostałem wyprzedzony. :) Z tego czego nie macie na allegro, to interesowałaby mnie czapka June Bug olive. Czy jest ona w zasięgu? Oraz czy za tę samą cenę co w mecca.com.pl? 169zł. Mimo, że wywiad środowiskowy doradza co innego, ale spytać nie zaszkodzi. :) pozdrawiam
Gość unikalny Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Odnośnie oferty, tak jak pisaliśmy, wiele produktów pojawia się tylko w Stanach. Istnieją nawet różne katalogi np. na nadchodzący sezon jesień/zima, jeden europejski, drugi amerykański. Tak więc przeglądając goorin.com trzeba pytać, czy dana czapka w ogóle w Europie się pokaże :) "Junebug" niestety już nie mamy. W tym momencie to już końcówka kolekcji wiosna/lato, zarówno w naszych sklepach jak i w sprzedaży on-line. Co prawda niektóre modele będą powtórzone również w nowej kolekcji (np. seria "Animal Farm" czy kadetki "Private"), ale "Junebug" już nie. Lada chwila na goorin.pl (w /Kontakt) podmienimy katalog wiosna/lato, na jesień/zima, to będzie można zorientować się co będzie dostępne. pozdrawiamy! unique
kannu Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 serwus :) heheh, niezła akcja :D pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi