Napisano 17 Sierpień 200717 l Witam, dawno nie prezentowałam swoich prac, chyba czas się zrechabilitować, aczkolwiek po obejrzeniu pewnie zrozumiecie, dlaczego jestem niezbyt chętna do publikacji;-) Oryginalna rozdziałka to jakies 500 coś na 700 coś (nigdy nie pamietam), screenów nie zamieszczam - viz ogólnie na poziomie dość dobrego uszczególowienia, wierzcie mi na słowo;-) http://pl.youtube.com/watch?v=jlbXnGjM0yM http://pl.youtube.com/watch?v=s_lxenNlGQw Ogólnie chyba przesadziłam z kompresją, ale kompletnie się na tym nie znam, kolejna milionowa rzecz w kolejce do nauczenia się. To są rzeczy na zlecenie firmy, projekt firmy, CG całkowicie moja. "Przejazd" jest ze 2 razy dłuższy, ale skróciłam, żeby Wam oszczędzić. Ogólnie najwięcej kłopotu miałam z modelowaniem i teksturowaniem, tam jest z 3 kilometry drogi a moze i 5 (jak to kiedyś powiedział Mann - żółw ma 2 powieki, a moze nawet 1). Teren, droga (jej profil itd), mosty musiały być wymodelowane z bardzo dużą dokładnością. Kamera chwilami trochę upita, ale to w ogóle moja 2 animacja, wszystko to 100% moje patenty, soł wybaczcie.
Napisano 17 Sierpień 200717 l Mi sie podoba,otoczenie na dobrym poziomie,dopóki żaden samochód nie jest w pobliżu ponieważ samochody prezentują sie troche słabiej,(pierwszy klip) dobry wybór z muzyką pozd...
Napisano 18 Sierpień 200717 l wizka autostrady? tego jeszce nie było :) test drive się przypomina. szkoda że oświetlenie takie blade.
Napisano 18 Sierpień 200717 l na tym pierwszym trochę za długo to jedzie, z czasem się robi nudno, pokazałabym tam więcej jakichś zbliżeń i ujęć z daleka żeby było ciekawiej. most mi się pod tym względem dużo bardziej podoba. szczetólnie dobrze wygląda przejście kamery pod mostem, gdzie widać te podpory od dołu i wszystkie szczegóły. pierwszy raz widzę żeby na autostradzie były latarnie, ale skoro tak ma być to niech będzie. otoczenie dobrze wygląda, musiało być dużo roboty
Napisano 18 Sierpień 200717 l Autor pecet - no rzeczywiście, kółka się nie kręcą:-) To są autka RPC, można ustawić kręcenie się kółek, ale kurcze zawsze o tym zapominam;-) Poza tym nie wiem gdzie to jest, hehe. Mr Pank - tak jak pisałam to RPC, w życiu nigdy nie wymodelowałabym samochodu;-) MasterKiełbaster - no wizki autostrad się chyba rzadko robi, aczkolwiek parę filmów już widziałam. Na pewno rzadko robi się tego typu animacje we vałreju. Co do oświetlenia - w oryginalnej rozdziałce trochę to lepiej wygląda, ta kompresja jest zabójcza. Ania - no niestety nudny jest ten przejazd strasznie, ale taki jest wymóg (czyli przejazd z punktu a do b). Co do latarni - to są znowu RPC, nazywa się toto "streetlight" i jest nawet podobne do tego, co widuje się przy drogach. Chyba:-P Dzięki za komentarze. Filmiki pokazałam głównie po to, aby pokazać czym się teraz zajmuję, staż na forum mam spory, regularnie czytam i wypadałoby czasem soć wrzucić:-)