Napisano 19 Sierpień 200717 l Bylo juz o Wroclawiu, bylo o Lodzi, teraz bedzie o Warszawie :) Razem z kolegami szukamy mieszkania w wawie, idealne to 2 pokoje, umeblowane, najlepiej tak do 1400zl z czynszem + oplaty, po zachodniej stronie wisly, wola/mokotow/zoliborz/ochota/bemowo/sluzew/centrum. Jest nas 3-4, tzn 4, ale jesli dla kogos to za duzo to bedzie nas 3, ten czwarty i tak za duzo narzeka :P Problem w tym ze teraz zaden z nas nie przebywa w Warszawie, ja jestem jeszcze za granica, a naprawde ciezko jest znalezc cos jak sie wpada do wawy na 2 dni :/ Jestem zdany na kolegow, wszystko na ich glowie, czuje sie zobowiazany w jakis sposob im pomoc :) Dlatego pomyslalem ze zapytam forumowiczow :) Gdyby ktos mial jekies mieszkanie/kontakty/info bylbym bardzo wdzieczny Pozdrawiam Maciek
Napisano 19 Sierpień 200717 l Mam mieszkanko na powiślu;) do wynajęcia niestety tylko na tydzień (może z kawałkiem i to od jutra..., ale za ten tydzień to mało wezmę;)) ale jeśli coś to jestem Warszawianką, więc jak by coś na stałe, to mogę poszukac po znajomych duszach...;) ps: mieszkanko to jeden pokój, ale duzi;) dostep do netu, ciepła woda (;D), lodóweczka,dwie wielgaśne szafy, duzie wyro, w razie czego dostawka no problem;) Kuchnia też dosyć spora...
Napisano 19 Sierpień 200717 l Autor purple - dzieki, ale raczej chodzi o cos w granicach 10 m-cy - rok :)