Sisio Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Ok, pracka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=40668 dostała na tyle dużo krytycznych komentarzy względem skóry i kadru, że postanowiłem poprawić wszystko porządnie. Najpierw kadr, chwilowo nie zwracajcie please uwagi na błędy na zbroi (zmiana kadru), włosy i skórę (wstępne eksperymenty ze specularem). Czy zgodzicie się, że ujęcie: ...jest lepsze od oryginalnego: ? S.
claude Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 jak dla mnie czerń w tle daje oddech, uspokaja kompozycje, dziwne wydaje mi sie połączenie głowy ze zbroją słabo widać szyję a zbroja jakby odstaje od ciała i wygląda jakby to jak montaż w Photoshopie a nie jak 3d po za tym rendery ładne i fajne modele :) powodzenia
Master Kiełbaster Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 prawa gała za mocno wykręcona, weź się tak spójrz i zrób se zdjęcie. powieka powinna się inaczej układać. a skóra potrzebuje porządnej tekstury ze zdjęcia a nie jakiegoś noise.
Rekomendowane odpowiedzi