Napisano 22 Sierpień 200717 l Cześć! Dostałem małą propozycję zrobienia dużej reklamy. Wszystko jest okay tylko muszę wydrukować to w skali 1:1 na wielu kartkach A4. Przejrzałem manuale do photoshopa ale nic nie znalazłem. Może jest jakiś inny program? Za pomoc z góry dzięki!
Napisano 22 Sierpień 200717 l A musi to być na A4? Jest mnóstwo firm, które - niestety za opłatą - wyplotują ci to. Zawsze możesz wynegocjować cenę.
Napisano 22 Sierpień 200717 l Klient wpadl na to by drukowac to na wielu kartkach A4?:) Troche dziwne, zwlaszcza, ze taki wydruk praktycznie nie wytrzyma zadnych warunkow atmosferycznych ani promieniowania UV.
Napisano 22 Sierpień 200717 l LOL... masakrycznie będzie to powycinać i dopasować do siebie :) Btw. driver do drukarki nie zalatwi Ci tego?? :>
Napisano 22 Sierpień 200717 l szczertze mówiąc prosta robota - tylko trzeba by zrobić kilka linii pomocniczych i kadrować spłaszczony rys według tych linii - nic wielkiego :P P.S Dla sprostowania - zrobiłem już mnóstwo wydruków wielkoformatowych - oczywiście szykując to pod daną maszynę :P i większość w szopie. Tam też głównie dzieliłem obraz.
Napisano 22 Sierpień 200717 l wydrukuj za kilkadzisiąt złoty w jakiejś porządnej firmie xero itp. Potnij na kawałki:D oczywiście jeżeli sie opłaca.:)