simonus Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Czy jest ktoś kto może mi wytłumaczyć krok po kroku texturowanie obiektów low poly?? Robie render to texture i co dalej?? maluje textury w szopie i .... 1
simonus Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 to nie jest satysfakcjonująca odpowiedz.
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 no bo nie wiem jaką chcesz. nie napisałeś czego nie umiesz zrobic nie znasz material edytora czy jak?
simonus Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 ok juz wiem. glupi watek zalozylem:) sory
Tomala Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Skoro o texturowanie pytasz to rozumiem że mapowanie masz już załatwione. No to teraz w zależności od tego co chcesz otexturować i jaki efekt chcesz osiągnąć a także od renderera jakiego używasz istnieje około 68541239 odpowiedzi na Twoje pytanie ale jeżeli mógłbyś je trochę sprecyzować to oczywiście liczba ta może się ZNACZNIE zmniejszyć. Pozdrawiam.
simonus Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 spoko juz wiem co chcialem zrobic. zadalem nieudolne pytanie.. i sie tego wstydze:)
Tomala Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Simonus nie przesadzaj , mylić się jest rzeczą ludzką jak masz jakiś problem z tym texturowaniem to wal śmiało jak będę umiał to chętnie pomogę po to jest to forum.
floo Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Ziomek looknij na to: dobry tutek do modelowania low poly, mappowania i texturowania... http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_3/low_poly_character/low_poly_01.asp
Rekomendowane odpowiedzi