mac828 Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Witam wszystkich serdecznie. Mam zamiar przedstawiać tu swoje prace, które jak na razie nie grzeszą pięknością i innowacyjnością, ale myślę, że to złe dobrego początki. Aktualnie ze względu na brak tabletu (dostanę go na dniach) zajmuję się vector art'em. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale wierze, że praca czyni mistrza i należy od czegoś zacząć. Na koniec chciałem wszystkich pozdrowić i przedstawić 2 prace mojego autorstwa. Komentujcie i wytykajcie błędy. 1. 2.
Vorek Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Całkiem przyjemne wektorki :) Na lakier tego autka można by wrzucić kilka refleksów, dodało by to trójwymiarowości nieco. Pozdrawiam
mac828 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 wiem to, ale jakoś ciężko mi było się do tego zabrać:) jak to zrobić, żeby wyglądało realistycznie??:P
maciekG Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 hmm jak dla mnie to powinienes sie zdecydowac czy chcesz robic je bardziej realistyczne czy raczej synteze..bo teraz to sa tak anie w te ani we wte..szczegolnie na samochochodzie to widac..
mac828 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 no właśnie nie chodzi mi do końca o realizm, tylko o takie lekkie połączenie. a co na tym samochodzie sprawia, że jest widoczne pomieszanie z poplątaniem??
Rekomendowane odpowiedzi