Napisano 23 Sierpie艅 200717 l Witam wszystkich serdecznie. 聽 Mam zamiar przedstawia膰 tu swoje prace, kt贸re jak na razie nie grzesz膮 pi臋kno艣ci膮 i innowacyjno艣ci膮, ale my艣l臋, 偶e to z艂e dobrego pocz膮tki. Aktualnie ze wzgl臋du na brak tabletu (dostan臋 go na dniach) zajmuj臋 si臋 vector art'em. Nie wiem czy to dobrze czy 藕le, ale wierze, 偶e praca czyni mistrza i nale偶y od czego艣 zacz膮膰. Na koniec chcia艂em wszystkich pozdrowi膰 i przedstawi膰 2 prace mojego autorstwa. Komentujcie i wytykajcie b艂臋dy. 聽 1. 聽 2.
Napisano 24 Sierpie艅 200717 l Ca艂kiem przyjemne wektorki :) Na lakier tego autka mo偶na by wrzuci膰 kilka refleks贸w, doda艂o by to tr贸jwymiarowo艣ci nieco. 聽 Pozdrawiam
Napisano 24 Sierpie艅 200717 l Autor wiem to, ale jako艣 ci臋偶ko mi by艂o si臋 do tego zabra膰:) jak to zrobi膰, 偶eby wygl膮da艂o realistycznie??:P
Napisano 24 Sierpie艅 200717 l hmm jak dla mnie to powinienes sie zdecydowac czy chcesz robic je bardziej realistyczne czy raczej synteze..bo teraz to sa tak anie w te ani we wte..szczegolnie na samochochodzie to widac..
Napisano 24 Sierpie艅 200717 l Autor no w艂a艣nie nie chodzi mi do ko艅ca o realizm, tylko o takie lekkie po艂膮czenie. a co na tym samochodzie sprawia, 偶e jest widoczne pomieszanie z popl膮taniem??
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto